12 Days of Anime: een anime blog meme

God, wat doe ik mezelf aan. Alsof ik niet genoeg toffe ideeën heb, heb ik spontaan besloten de twaalf dagen voor kerst een speciale blogreeks te starten. Namelijk de ’12 Days of Anime’ meme. Weleens van gehoord? Niet? Lees verder, want in dit blog leg ik je uit wat dit is.

De 12 Days of Anime traditie is gestart door The Cart Driver, één van mijn inspiratiebronnen voor deze website. Dit is een blog meme waarbij het de bedoeling is dat je schrijft over jouw meest memorabele ‘anime momenten’ van het jaar. Je begint op 14 december, en doet dat twaalf dagen lang tot en met 25 december. Deze blogs hoeven niet perse over anime van dit jaar te gaan. Het kan ook een oudere anime zijn die je dit jaar gezien hebt, of misschien heb je iets gedaan waarbij je geïnspireerd werd door anime. De enige eis is dat het dit jaar moet zijn gebeurd.

Het is kortdag, maar het lijkt me leuk om deze uitdaging aan te gaan.

12 Days of Anime: terugkijken op 2016!

De komende twaalf dagen kijk ik terug op het jaar 2016. Mijn favoriete anime van dit jaar, herinneringen ophalen van evenementen en meer onderwerpen kunnen voorbij komen. Ik heb echt nog géén idee hoe ik al die dagen ga invullen. Misschien plaats ik gewoon een leuke scène die ik op YouTube tegenkom…

Alles op een rij:

Alsof dit niet genoeg is, blijven ook de geplande blogs nog komen. De laatste dagen voor kerst zal er dan ook flink wat te lezen zijn. Fijn als die zoveelste kerstfilm je niet meer boeit. Op kerstavond zullen mijn vingers bloeden van het typen, dus wees lief en volg ons ook op Facebook en Twitter, oke? ^^

Doe je mee?

Bovendien start ik op eigen initiatief ook een ’12 Days of Anime’ feestje op Facebook. Hoe dat precies in zijn werk gaat is een verrassing. Hou onze social media deze dagen extra in de gaten 😉

Bewaren

Dit vind je misschien ook leuk...

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: