You are here
Home > Blog > Buitenactiviteiten: manga lezen en tekenen

Buitenactiviteiten: manga lezen en tekenen

Sorry voor de plotselinge afwezigheid de afgelopen twee dagen, maar ik heb een flink koutje gevat waardoor ik geen energie had om dingen te bedenken voor het blog. Ik moet nog veel hoesten, maar ik voel me al iets energieker. Het ontbreekt nog een beetje aan inspiratie om blogs te schrijven, maar laat ik toch even iets van me horen.

Ziek zijn en het mooie weer brengt namelijk wel andere activiteiten met zich mee. Zo heb ik gisteren de hele middag in de warme zon gezeten. Wel met een extra vest aan, dus zonnen was er niets bij, maar het heeft me veel goed gedaan zo blijkt. Als ik buiten zit zijn er drie activiteiten waar ik me graag mee bezig hou…

  • muziek luisteren; ik ga niet zonder muziek naar buiten
  • manga lezen; hoewel ik nu bezig ben in een gewoon leesboek, maar meestal manga
  • tekenen; geïnspireerd door…juist: manga!

Momenteel ben ik vooral bezig met het verbeteren van mijn technieken. Hiervoor gebruik ik het boek Step by step Manga. Het is een flinke pil, maar het is het beste tekenboek dat ik tot nu toe in huis heb gehaald tijdens het Boekenfestijn in Rotterdam afgelopen januari. Alles wordt er stap voor stap behandeld: een beetje anatomie, verschillende houdingen en perspectief en natuurlijk de talrijke manga stijlen en poses.

Het boek heeft 479 pagina’s en ik wil ze allemaal een keer gehad hebben. Voorlopig ben ik wel even zoet…

 

Morgen ga ik naar Amsterdam voor de vertoning van Mamoru Hosoda’s The Boy and the Beast tijdens het IMAGINE Film Festival.

Lees hier alvast wat informatie en binnenkort kun je de recensie verwachten!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten