You are here
Home > Blog > de Manga Zone : Myanimelist

de Manga Zone : Myanimelist

Gegroet allen! Hopelijk vinden de lezers ook mijn blogjes leuk, laat gerust je mening achter ook als je m’n berichten niks vind -giechel- dan kan ik nog wat aan doen :P.

Over op mijn onderwerp van de dag : My anime list

We hebben het al veel vaker genoemd, maar wat is het nou eigenlijk?

myanimelist___logo_by_theresonly1cryo-d7dzp0l
My anime list is een website waar jij als grote fan een lijst van zowel Anime en Manga kan bijhouden. Misschien denk je nu ‘bah saai!’ maar dat valt in tegendeel mee! Niet alleen is het leuk om bij te houden,maar zo houd je ook nog eens je overzicht over alles wat je leest en kijkt. Als je net als ik af en toe het geheugen van een zeef hebt kan dat goed van pas komen! Je eigen lijsten kan je samenstellen zoals jij wilt , ook je eigen profiel maken, lijsten+profielen van andere gebruikers bekijken ,vrienden toevoegen, in discussie gaan over series en nog veel meer!

malmanga
Dit is dan zo’n lijst. Je kan hem personaliseren zoals jij wilt! Tabjes en categorieën kunnen ook zoals jij wilt worden toegevoegd. Qua uiterlijk zijn er vele verschillende themes op het internet te vinden. Maar je kan het ook simpel houden.

De Anime lijst (dit is dan een manga lijst) is in principe hetzelfde , behalve dat er dan staat ‘currently watching’ i.p.v. reading :P.

Dus waar wacht je nog op! Bijhouden die hap!

Silerna
Hobby illustrator, blogger , comic maker en big manga fan.
http://silerna.nl

2 thoughts on “de Manga Zone : Myanimelist

  1. Ik ben ergens vorig jaar MAL gaan gebruiken, en yup, het is een redding. Nooit meer zal ik me afvragen welke aflevering ik een aantal dagen terug heb gekeken!

    Ik heb er één probleem bij, dat ik nu constant al die statistieken, al die getallen zit te bekijken… Mijn ingenieursbrein slaat er van op hol XP

    1. Ik heb jaren geleden mijn account aangemaakt, jaren als oud stof laten liggen ^^’. Nu ik veel meer kijk en lees is het zo handig! Ik vergeet heel vaak waar ik ben gebleven met series dus dit onwijs fijn. Ik kijk écht nooit naar de statistieken xD dus ik heb er ook geen last van lol

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten