You are here
Home > Blog > En hij staat op #1666!

En hij staat op #1666!

Eerder schreef ik al dat de Pokémon intro Gotta Catch ‘Em All in de Top 2000 stond…
Nu kan ik jullie mededelen dat hij op maar liefst plaats #1666 staat in de lijst! Wauw, dat is verrassend hoog.

Met een spontane actie die ik hield op Facebook waarbij men kon raden op welke plaats het lied zou eindigen, ga ik iemand binnenkort blij maken met een wallpaper. Of course, laat ik die hier dan zien!

Wil je ook meedoen aan dergelijke acties en leuke prijzen winnen? Like de Facebook-pagina van Animeazing!

Yasumi
Ik ben Bozenka, a.k.a. Yasumi, 25 jaar. Een liefhebber van de Japanse popcultuur. Vooral van anime en manga kan ik geen genoeg krijgen. Schrijven zit bij mij in het bloed, dus het is geen wonder dat ik blogs schrijf over deze onderwerpen.
http://www.animeazing.nl

Geef een reactie

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten