Meer anime op Netflix in 2018

4 reacties

 1. Joël schreef:

  Een paar van deze anime had ik nog niet van gehoord dus die ga ik zeker checken wanneer ze komen, maar vergeet niet Violet Evergarden, ook een Netflix original die in 2018 komt. Ik denk dat het de potentie heeft één van de best anime van 2018 te worden.

  • Joël schreef:

   Trouwens, ik had een review geschreven voor de Steins;gate film op Netflix (de review is nog steeds niet geaccepteerd) waarin ik schreef dat de film niet zo goed te waarderen is als je de anime serie niet hebt gezien maar dat die helaas niet op Netflix staat op het moment van schrijven. Wat denk je, nog geen week later staat Steins;gate op Netflix. Dit moet ik vaker proberen, wie weet werkt het nog een keer.

  • Joël schreef:

   Ik ben wel erg enthousiast over het feit dat Netflix meer vertrouwen heeft in anime en er meer toevoegt, want zo kunnen ook meer mensen anime ontdekken.

   • Yasumi schreef:

    Ja ik ben ook erg blij mee dat Netflix meer anime toevoegt. Echter, zie ik ook wel een aantal nadelen vooral voor gevestigde anime fans. Vooral met Amazon erbij die best wel wat populaire titels pakt, heb je drie verschillende abonnementen nodig om te kunnen zien wat je wil. Het is afwachten hoe het zich ontwikkeld 🙂 wel goed voor de concurrentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.