You are here
Home > Muziek > Music Monday > Music Monday: Lucy Rose – Shiver

Music Monday: Lucy Rose – Shiver

Hebben jullie allemaal een fijne kerst gehad? Ik gelukkig wel. En het kerstfeest gaat vandaag nog eventjes door, want ik ga naar de eerste editie van Otakucon. I’m excited! ^o^/
Uiteraard volgt er een klein verslagje over hoe ik het er gehad heb :).

Om na alle drukte en wellicht wat zenuwen is het goed om een rustig muziekje op te zetten. Geen vrolijke deuntjes, maar een soort van meditatie. Daarom deze keer één van de intro’s van Mushishi, Shiver door Lucy Rose.

Yasumi
Ik ben Bozenka, a.k.a. Yasumi, 25 jaar. Een liefhebber van de Japanse popcultuur. Vooral van anime en manga kan ik geen genoeg krijgen. Schrijven zit bij mij in het bloed, dus het is geen wonder dat ik blogs schrijf over deze onderwerpen.
http://www.animeazing.nl

Geef een reactie

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten