You are here
Home > Muziek > Music Monday > Music Monday: muzikale traktaties!

Music Monday: muzikale traktaties!

Ik ben jarig! En ik heb later vandaag een toets :(. Slechter kan je een verjaardag niet vieren, vind je niet? Daarom kan ik wel wat energie gebruiken om deze dag toch vooral feestelijk te maken. Wat is er beter dan toffe, opzwepende muziek waar je lekker op los kunt gaan?
In de anime scène zijn er talloze intro’s en outro’s waar je goed op kunt rocken. Omdat vandaag een speciale dag is, trakteer ik op extra veel clips!


HERO – Tenohira, Fairy Tail intro nr. 12


BACK-ON – Strike Back, Fairy Tail intro, ik weet niet meer de hoeveelste dit is. Deze toffe band heb ik live mogen meemaken tijdens AnimeCon 2015. En goed dat ze zijn <3


SPYAIR – イマジネーション, Haikyuu!! intro


BUMP OF CHICKEN – Hello, world!, Kekkai Sensen intro


UNISON SQUARE GARDEN – Sugar Song to Bitter Step, Kekkai Sensen outro

Nog niet genoeg vrolijkheid gehad vandaag? Gedurende de dag zal ik op Facebook meerdere videoclips en andere leuke filmpjes delen, dus schroom niet en Like!

Oh ja, er is op Facebook ook nog een leuke actie waarbij je een door mij gemaakte Facebook header kunt winnen. Nog een reden om naar mijn FB-pagina te gaan!

Nu zal ik er toch echt even aan moeten geloven en nog wat leerstof doornemen.

Adios!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten