You are here
Home > Site Updates > UPDATE | Migratie voltooid

UPDATE | Migratie voltooid

Zittend in de warme zomerzon, kan ik mededelen dat de migratie naar de nieuwe server gelukt is. Het eerste half jaar was om te kijken of ik het bloggen vol kon houden en niet na een paar maanden het al zat zou zijn. Nu is het tijd om serieus verder te gaan…met het lol trappen šŸ™‚
Dit betekent niet dat het werk erop zit. Sterker nog: nu moet ik veel meer zelf doen. SEO instellen, bugs oplossen en andere dingen die bij het maken van een website moet ik nu veel meer zelf doen. Sommige dingen moet ik eerst goed de instructies over doorlezen voor ik het kan toepassen. Ik wil geen fouten maken!

Nu de belangrijkste voorinstellingen goed staan, is het tijd om weer te gaan bloggen. Op die manier kan ik gelijk testen of alles naar behoren werkt.

Tot zover de huishoudelijke mededelingen. Hierna volgen weer de gebruikelijke blogs!

We gaan zien waar dit schip heen gaat varen. Ahoy!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten