You are here
Home > Redactiepraat > Verplicht anime kijken

Verplicht anime kijken

verplicht anime kijken

Wat is het weer ineens omgeslagen he? We waaien uit ons hemdje en binnen 10 seconden ben je drijfnat. Het is even minder erg om binnen te zitten: voor mij een goed moment om over de website na te denken. Hoog tijd dus ook voor een redactionele update van Yasumi-san 😛

Het is de laatste tijd wat rustiger als het gaat om reviews op Animeazing. We hebben het allemaal een beetje druk. Dan wordt er (in mijn geval dan) ook wat minder anime gekeken als het mooi weer is. Het is lastig om een review te schrijven als je niets kijkt, niet waar?

Gelukkig voor jullie zijn er genoeg reviews om te lezen. Heb je de overzichtspagina’s al eens bekeken?

Bekijk ze hier:

Veel hè? Vooral de lijst met anime begint erg lang te worden…

Dat maakt me ervan bewust dat, als het aantal reviews verder zal toenemen, het tamelijk minder overzichtelijk wordt. En als er iets niet tegen kan, dan is het dat wel.

(maar mijn kamer wil je nu liever niet zien)

Waarom is het anders een ‘overzicht’?

Grote plannen?

Ik heb nog een aantal andere ideeën waarvoor ik tot nu toe gene tijd had om die uit te werken. Maar omdat de rust in mijn leven wat begint terug te keren, wordt het tijd om daar ook eens voor te gaan zitten.

Meer info daarover volgt.

Een grote onderhoudsbeurt zal Animeazing ook niet misstaan, dus daar wil ik de komende weken tijd in steken. Genoeg te doen?!

100 jaar anime.

Tenslotte hoop ik binnenkort weer aandacht te kunnen besteden aan de geschiedenis van anime. 2017 is namelijk het jaar waarin anime ‘officieel’ 100 jaar bestaat.

Als je fan bent van anime, dan wil je weten hoe het is ontstaan. Toch?

Ik moet anime kijken!

Met Animecon voor de deur begrijp je wel dat ik niet direct aan de slag ga. Dat doe ik daarna 😉

Nu heb ik vooral nieuwe reviews nodig dus ‘moet’ ik snel meer anime kijken.

BRB!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten