You are here
Home > Redactiepraat > Welkom, nieuwe volgers!

Welkom, nieuwe volgers!

We hebben 60 volgers op Facebook! Een mijlpaal die ik niet eens kan vieren wegens tijdgebrek. Dat vind ik super vervelend, maar er valt niet zo veel aan te doen. In plaats daarvan is hier weer eens een redactionele update blog van mijn kant. Lees je mee? 😀

Welkom aan alle leuke mensen die de afgelopen tijd ons zijn gaan volgen!

Eh. Hallo? Tja, wat zal ik zeggen… terwijl ik druk bezig ben met mijn opleiding, een nieuw project en ook vrolijk door blijf bloggen, is het aantal Facebookvolgers flink gestegen. Eigenlijk wou ik bij 50 volgers al iets leuks doen, maar dat zat er niet in. Ook nu heb ik nog geen tijd om het te vieren.

Bloggen deed en doe ik nog steeds – en dan praat ik vanuit mezelf alleen – om mijn enthousiasme over anime en manga kwijt te kunnen. Waar het in het echte leven vaak nog lastig is om een gesprekspartner te vinden die naar dat geklets wil luisteren.

Daar is het om begonnen, meer niet.

Als er echter mensen zijn die iets aan die blogs hebben – daar ben ik heel blij om! Dat doet mij echt een plezier.

Net als met leuke mensen samenwerken zoals Carlogandro en – partner in crime – Silerna.

Thank you for the fun 🙂

Soms is het een uitdaging om tijd hiervoor te vinden. Tot nu toe wist ik het aardig te combineren met school en werk, maar nu moet ik toch even andere prioriteiten stellen.

Deze maand wil ik mijn project en twee opdrachten van mijn opleiding afronden – de zomervakantie lonkt! Daar heb ik even mijn volledige aandacht bij nodig, anders ben ik nog maanden bezig.

Hierdoor kan ik nog niet weg, dus ik ben stiekem wel jaloers op Silerna. Zij gaat morgen een heerlijk weekje naar de zon.

Wel gegund hoor 😉

Help! We hebben een leven.

Het is wel een mooi bruggetje voor het volgende: deze maand zullen er minder nieuwe blogs zijn. Aangezien wij allemaal druk of afwezig zijn deze maand, is het niet haalbaar om in zo’n hoog tempo blogs te produceren.

Even wat minder is ook wel goed, want de website kan wel wat onderhoud gebruiken. Er zijn ook een aantal andere dingen die ik wil doen, maar alleen gedaan kunnen worden als het rustig is.

Dit betekend dat in de maand mei de blogs niet op vaste momenten verschijnen. Ze verschijnen gewoon zodra één van ons iets heeft kunnen maken. Er is echter al een hoop te lezen hier – 344 gepubliceerde content!

Wellicht zie je wat afgestofte blogs uit het archief voorbij komen. Ook leuk toch? 😉

Dat was het wel denk ik. Bye bye!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten