Eerste trailer nieuwe 2018 Pokémon film!

De eerste beelden van de 2018 Pokémon film zijn uit en warmen ons op voor een avontuur met de legendarische Lugia. Pokémon: Everyone’s Story komt er aan!

Wie heeft de Pokémon 2: Op eigen kracht film uit 2000 nog niet gezien? Het is mijn persoonlijke favoriet van alle Pokémonfilms en Lugia is tevens mijn favoriete legendarische Pokémon. De terugkeer van Lugia in de aankomende Pokémon film mag je dan ook niet ontgaan.

Het lijkt erop de film voortborduurt op de vorige film Pokémon: I Choose You!. Wit Studio, de studio achter Attack on Titan produceert de animatie met Kunihiko Yuyama die terugkeert als regisseur. Ook een groot deel van de staff en (Japanse) stemacteurs keren terug in de rollen van Ash, Pikachu en gevolg.

Het verhaal van Pokémon: Everyone’s Story speelt zich af tijdens het jaarlijkse windfestival in Frau City. De film gaat in Japan op 13 juli 2018 in première. Hier een voorproefje met de eerste trailer.

De trailer laat ons de personages van de film zien.

Pokémon: Everyone’s Story

Nieuwe visual 2018 Pokémon film.

Pokémon 2018 visual source: ANN

Meer details over de film lees je in dit bericht van ANN!

Nederlandse release?

Als de release gaat verlopen zoals met Pokémon: I Choose You!, verwacht ik wel dat deze film ook in een aantal Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Zodra daar wat over bekend is, kun je dat hier lezen!

Blijf op de hoogte!

Volg Animeazing op Facebook of Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.