5 onvergetelijke, bizarre en leuke anime scènes

Welke anime scènes zoek je steeds weer op, op Youtube? Omdat ze gewoon zo leuk zijn of een blijvende indruk hebben achtergelaten. Ronduit hilarisch, bizar of cool… al kijk je nog zo veel anime, er zijn altijd van die scènes die je niet snel vergeet. In dit blog heb ik vijf van mijn favoriete anime momenten op een rijtje gezet.

Oh ja, ik heb mijn best gedaan om geen spoilers van de betreffende series te geven, dus de filmpjes zijn veilig om te bekijken. Althans… ik sta niet in voor de ‘wtf’ momenten en ik ga je ook niet opdwijlen als je smelt. Begrepen?

Izaya en Shizuo zijn vrienden

Dat Shizuo en Izaya vrienden zijn… Wie had dít ooit gedacht, hè? Het is één van mijn favoriete scènes in Durarara!! waarbij ik ook nog eens smolt vanwege die knipoog…

Gintama blijft een beestenboel…

Eén van mijn favoriete Gintama afleveringen is nummer 191. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe bizar, hilarisch deze serie is. Ik weet niet eens hoe ik dit moet uitleggen.

Hulp niet nodig!

Dat Misaki (Kaichou wa Maid-sama) één van de coolste meiden van shoujo anime is, bewijst ze in deze hilarische en ook toffe scène. Ook liet Usui zich van zijn coolste kant zien, al was dat niet echt nodig.

Hinata laat nieuw trucje zien.

Haikyuu!! is niet alleen een serie met humor, maar ook vol met coole moves. Hier laat Hinata een net geleerd kunstje zien. Tot grote schok van de persoon die het hem heeft geleerd.

Compilatie van Yato x Hiyori momenten

Ahh romantiek…daar houden we allemaal wel van. Dit laatste filmpje bevat de schattigste momenten tussen de hoofdpersonages van Noragami. Lief <3

Deel!

Laat in de comments weten welke anime scènes jij nog steeds op YouTube opzoekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: