5x AMV’s die jou moeten overtuigen om anime te kijken

AMV’s zijn in mijn ogen vaak cooler dan de officiële trailer van een anime. Ze laten je de anime herbeleven of sporen je ertoe aan om de anime te gaan kijken. Dat was in mijn geval zo, toen ik de eerste AMV in deze lijst voor het eerst zag. Ook de andere vier muziekvideo’s op deze lijst zijn zo gaaf gemaakt, dat je de betreffende anime (weer) wil zien!

#1 Soul Eater is Halloween

Soul Eater was de eerste anime waar ik een recensie over schreef. De reden waarom ik die serie altijd al had willen zien, is deze AMV. Hoewel Soul Eater niet zó griezelig blijkt te zijn als de video doet lijken, zaten er echt wel wat toffe én creepy stukjes in. De AMV is dus heel toepasselijk en de timing van de bewerking is perfect! Na 8 jaar vind ik het nog steeds tof.

#2 We are Fairy Tail!

Als een AMV je kippenvel bezorgd, dan zit het goed. Dat deed deze AMV van Fairy Tail bij mij. Hoewel ik flink achterloop met deze serie, helpt dit filmpje mij herinneren aan een aantal van de gaafste momenten in de serie. Ik moet het binnenkort maar weer eens allemaal inhalen!

#3 The Girl Who Leapt Through Time ft. World on Fire

Deze AMV won de competitie op Abunai in 2013 en de reden is duidelijk lijkt me. Niet alleen is de bewerking geweldig gedaan (ze gebruiken hele korte stukjes uit andere anime, maar dat heb je op het eerste gezicht niet eens in de gaten), maar is een ontzettend tof liedje gebruikt. Ik weet weer waarom Les Friction één van mij favoriete bands is. Oh ja, het gaat hier om de anime film The Girl Who Leapt Through Time 😉

#4 Een zweverige AMV

In deze AMV wordt wederom getoond dat er een talentvolle video-editor aan het werk is geweest. Het is een mysterieuze AMV, want de jongen en het meisje in het filmpje komen beide elk uit een heel andere anime. Geweldig, toch?

#5 Shake, shake, shake!!

Ten slotte nog een oude AMV met een vleugje humor. Deze AMV met verschillende anime er in, is al 8 jaar oud maar ik blijf hem leuk vinden.

Shake that booty!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: