7x jeugdsentiment voor 90’s kids

Bozenka (Yasumi)

Mijn naam is Bozenka en ik raak niet uitgepraat over anime. Het liefst kijk ik elke dag een serie of film. Mijn favoriet is Natsume's Book of Friends!

3 reacties

 1. Eline schreef:

  De meeste series keek ik vroeger ook, leuk blog! En jeej nog een Digimon fan 😀 Ik spaarde ook Digimonkaarten herinner ik me. Matt was inderdaad een lekker ding toen haha 😛

  • Yasumi schreef:

   Ik heb ook nog een stapeltje Digimon kaarten liggen ergens. Wat dat betreft spaarde ik wel weer meer pokémon, vooral omdat klasgenoten die ook meer hadden 😋

   • Eline schreef:

    Ik had ook meer Pokémonkaarten; ik vond Pokémon en Digimon gewoon allebei leuk! 😀 En later kwam daar nog Medabots bij (al was dat begin ‘00 denk ik) en spaarde ik die poppetjes haha. Ik moet trouwens zeggen dat ik de nieuwe seizoenen van Digimon niet meer gevolgd heb, maar dankzij dit blog heb ik zin om toch alles eens te kijken!

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: