Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

7x jeugdsentiment voor 90’s kids

Yasumi

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

3 reacties

 1. Eline schreef:

  De meeste series keek ik vroeger ook, leuk blog! En jeej nog een Digimon fan 😀 Ik spaarde ook Digimonkaarten herinner ik me. Matt was inderdaad een lekker ding toen haha 😛

  • Yasumi schreef:

   Ik heb ook nog een stapeltje Digimon kaarten liggen ergens. Wat dat betreft spaarde ik wel weer meer pokémon, vooral omdat klasgenoten die ook meer hadden 😋

   • Eline schreef:

    Ik had ook meer Pokémonkaarten; ik vond Pokémon en Digimon gewoon allebei leuk! 😀 En later kwam daar nog Medabots bij (al was dat begin ‘00 denk ik) en spaarde ik die poppetjes haha. Ik moet trouwens zeggen dat ik de nieuwe seizoenen van Digimon niet meer gevolgd heb, maar dankzij dit blog heb ik zin om toch alles eens te kijken!

Vermeldingen

 • Eline
 • Yasumi
 • Eline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: