7x jeugdsentiment voor 90’s kids

3 reacties

 1. Eline schreef:

  De meeste series keek ik vroeger ook, leuk blog! En jeej nog een Digimon fan 😀 Ik spaarde ook Digimonkaarten herinner ik me. Matt was inderdaad een lekker ding toen haha 😛

  • Yasumi schreef:

   Ik heb ook nog een stapeltje Digimon kaarten liggen ergens. Wat dat betreft spaarde ik wel weer meer pokémon, vooral omdat klasgenoten die ook meer hadden 😋

   • Eline schreef:

    Ik had ook meer Pokémonkaarten; ik vond Pokémon en Digimon gewoon allebei leuk! 😀 En later kwam daar nog Medabots bij (al was dat begin ‘00 denk ik) en spaarde ik die poppetjes haha. Ik moet trouwens zeggen dat ik de nieuwe seizoenen van Digimon niet meer gevolgd heb, maar dankzij dit blog heb ik zin om toch alles eens te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.