Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

7 anisongs die je deze winter gehoord moet hebben

Nu we toch twee dagen achtereen blogs posten met een muzikaal thema, kon ik de verleiding niet weerstaan om aan te sluiten in het rijtje. Hierbij dus nog meer mp3-tjes om te downloaden. In dit blog vind je namelijk de populairste en mooiste (vind ik) anisongs van de winter 2017.

Ondanks dat ik deze winter gigantisch achter loop met de actuele anime series, vallen ze nauwelijks te ontlopen. Net als La La Land (is dat de hele soundtrack in de Viral 50 Japan op Spotify? 😛 ). Orion van Kenshi Yonezu (zie verderop) staat deze week op #3 in de ‘Japan Hot 100’ van Billboard.

Ook de website NicoNico biedt nog weleens inzicht in welke anime en/of soundtracks op dit moment ’trending’ zijn in Japan. En zijn dat niet dezelfde liedjes die wij cool vinden?

In ieder geval staan de eerste drie ‘anisongs’ in de top 10 van bovengenoemde Billboard chart hier in het rijtje. De rest vond ik gewoon leuk om met jullie te delen.

Veel luister plezier!

Sword Art Online: Ordinal Scale Movie: ‘Catch the Moment’ door LiSA

Wie kijkt er nog meer uit naar de Sword Art Online film? Ik wel hoor! Dit liedje maakt het wachten iets minder onplezierig ^.^

Blue Exorcist: Kyoto Saga: ‘Itteki no Eikyou’ door UVERworld

Ik maak binnenkort tijd om Blue Exorcist te rewatchen! Het is één van mijn favoriete series die ik gewoon vanaf het begin opnieuw moet beleven voordat ik aan dit seizoen begin <3

March Comes in Like a Lion (ED 2): ‘Orion’ door Kenshi Yonezu

Naar Kenshi Yonezu of ook wel bekend als de utaite/Vocaloid producer ‘Hachi’ luister ik al graag. Mooi liedje toch?

Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari: ‘MY LIBERATION’ door Nano

Nano hoorde ik voor het eerst in de toffe Btooom!!! (2012) opening met het liedje ‘No pain, no game’. Sindsdien ben ik fan. Chain Chronicle kijk ik niet, maar het liedje heb ik dus al lang gehoord.

GranBlue Fantasy: ‘Go’ door BUMP OF CHICKEN

Onmiskenbaar is het geluid van BUMP OF CHICKEN, wat je al gehoord hebt als je Kekkai Sensen hebt gezien, of net als mij 3-gatsu volgt. Ook dit liedje ligt weer heerlijk in het gehoor. De anime? Niet gezien.

March Comes in Like a Lion (OP 2): ‘Sayonara Bystander’ door YUKI

Dit is de intro van het 2e deel van March Comes in Like a Lion. Ook weer een mooie intro die past bij de anime.

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futabi hen: ‘Imawa no Shinigami’ door Megumi Hayashibara

Ten slotte is de prachtige stem van Megumi Hayashibara wederom te horen in het 2e seizoen van Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu (het blijft een uitdaging om die titel uit mijn hoofd te typen).

That’s it!

Dit waren ze! Welke vond jij het leukst? Of heb je een leuke gehoord die hier niet bij staat? Commentaar is welkom!

Oh ja, volgende week volgt nog een muzikaal blog van mij en dan met speciale aandacht voor HoneyWorkss. Waarom? Nou…een serie liedjes van hun heeft geleid tot twee anime films. Swingen maar 😀

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: