Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Anime Awards 2017: Best Ending

Mijn Best Ending van de Anime Awards 2017
Wie kijkt er hier nog naar de aftiteling? Nee, ik ook niet. Toch lukte het mij om ook mijn favoriete outro te kiezen voor de Best Ending anime award. Welke van deze vind jij ook leuk?

Het bleek een grotere uitdaging zijn om van deze outro’s een clip op YouTube te vinden. Daarom is de ene de complete videoclip en is een andere ‘audio only’. Hoe dan ook, ik heb wel weer mijn oordeel klaar.

Overigens heb ik maar één anime gezien in dit rijtje, dus eigenlijk moet je je van de volgorde niets aantrekken. Ik kan daardoor ook niet echt een oordeel geven over de animatie in deze outro’s.

Lees hier mijn blog over de intro’s. Of hier over de rest van de anime awards!

#6 Recovery of an MMO Junkie: Yuuki Aisaka – Hikari, Hikari

https://www.youtube.com/watch?v=dxe2h87cbP4

Ik kon geen losse video met de originele outro van Recovery of an MMO Junkie vinden, dus we moeten het doen met deze. Het nummer begint bij 3:52.

Dit vind ik niet zo heel bijzonder. De intro van de anime vind ik veel beter!

#5 Just Because!: Karin Isobe, Yuna Yoshino & Lynn – Behind

https://www.youtube.com/watch?v=gGwoJPAg48A

Deze vind ik ook niet heel bijzonder. De stemmen klinken heel goed, maar ik vind het niet interessant om naar te luisteren. Ik heb de anime niet gezien, dus ik heb verder ook geen beeld bij deze outro helaas.

#4 Land of the Lustrous: Yuiko Ohara – Kirameku Hamabe

Dit is een bijzondere. Ik weet niet of ik dit liedje meteen mooi vind, maar de animatie vind ik wel heel goed. Het heeft iets mysterieus en wellicht wat melancholisch.

#3 Blood Blockade Battlefront & Beyond: DAOKO x Yasuyuki Okamura – Step up LOVE

Er is geen leukere outro dan die uit het eerste seizoen van Kekkai Sensen (dit is korter 😛 ) en deze vind ik jammer genoeg niet bijzonder.

Ik kan de ending niet vinden, dus ik heb de officiële MV maar gebruikt, die ik dan wel weer geinig vind.

#2 Miss Kobayashi’s Dragon Maid: Chorogonzu – Ishukan Communication

https://www.youtube.com/watch?v=lgt9CmGDBYk

Ah, deze outro is wel geinig. De animatie is schattig en het liedje blijft meteen in mijn hoofd hangen. Ik kan me wel voorstellen dat dit de winnaar wordt. De anime heb ik niet gezien dus ik heb er verder niet echt iets over te zeggen 😛

#1 March Comes in Like a Lion S2 ED1: Brian the Sun – Cafuné

Mijn stem voor de Best Ending gaat naar de outro van March Comes in Like a Lion en dan niet eens om het liedje, maar om de animatie ervan. Die is zo leuk en uniek! Rei is weergegeven als een marionet.

Het is misschien lastig voor te stellen zo, maar daarom vind ik het jammer dat ik er helemaal geen filmpje van kan vinden. Dus kijk de anime!!!

Welke van deze is jouw Best Ending? Laat een reactie achter!

Op de hoogte blijven van de nieuwste posts?

Volg Animeazing op Facebook of Twitter!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: