You are here
Home > Blog > Anime cadeautips voor de feestdagen

Anime cadeautips voor de feestdagen

anime cadeautips

Alle Pieten zijn deze en volgende week nog druk op zoek naar het ultieme cadeau voor de brave kinderen. Cadeaus in alle kleuren en maten worden per gezin in een grote juten zak gestopt, maar wat moeten Sint en Piet nou geven aan iemand die van anime en/of manga houdt? In deze blog lees je de gouden ‘anime cadeautips’ voor Sinterklaas (en de Kerstman mag ook alvast meelezen).

In Nederland valt het voor de doorgewinterde anime fan al niet mee om een anime dvd of een manga deel te bemachtigen. Laat staan dat je als leek zoiets moet vinden. Het meeste moet geïmporteerd worden, maar…help!…nog maar twee weken te gaan! Dan is het risico dat het cadeau niet meer op tijd komt. Ik heb even rondgekeken op internet en kon zo met de volgende 5 cadeautips op de proppen komen.

Anime cadeautip 1: Your Name light novel

In Nederland is de dvd van Your Name nog niet uit. Hij draait nog in de bioscoop. Maar als je een anime fan kent die ook van lezen houdt, dan is de light novel een leuke om te geven! Er is zowel een hardcover als e-book versie beschikbaar.

Anime cadeautip 2: Mamoru Hosoda’s Summer Wars

Het is geen zomer meer, maar de familiefilm Summer Wars van Mamoru Hosoda geeft ongetwijfeld warme gevoelens. Ik vind het één van de leukste anime films die er is.

Anime cadeautip 3: Satoshi Kon’s Tokyo Godfathers

Kerstfilms die je ieder jaar wil opzetten. Home Alone is dat voor mij, maar ook de knotsgekke anime film Tokyo Godfathers. De film is grappig en ontroerend tegelijk. Het zit geniaal in elkaar.

Anime cadeautip 4: Special-Edition.nl

Anime en manga kunnen nogal prijzig zijn, zeker als het gaat om de bekendere series. Aangezien de Sint aan alle kinderen in het land een cadeau wil geven, zal hij vast zuinig zijn met zijn geld. Gelukkig zijn er ook op het gebied van anime en manga koopjes. De koopjes experts van Animeazing.nl tippen daarom Special Edition aan als dé webwinkel.

De dvd’s en boeken die je daar koopt zijn grotendeels tweedehands, maar ze zijn meestal nog van topkwaliteit en krijgen zo een welverdiend tweede leven. Wedden dat er iets bij zit waar een anime- en manga liefhebber blij van wordt?

Anime cadeautip 5: Archonia.com

Last but not least is er een webshop die in deze zoektocht kan helpen: het in België gevestigde Archonia.com. Zij verkopen anime, manga, comics en allerlei mooie actiefiguren. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de webshop betrouwbaar is en de verzending ook naar Nederland snel is. Het is niet ‘vandaag besteld, morgen in huis’, maar meestal binnen één week binnen.

Helpt dit?

Hopelijk zijn Sint en Piet geholpen met deze 5 anime cadeautips. Als de kerstman van plan is om iets uit Japan of een ander ver land te halen, kan hij het beste nu meteen bestellen. Ik heb ook voor hem enkele tips.

Alvast een fijne pakjesavond! 😉

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: