Anime Crimes Division en andere anime parodies

Anime Crimes Division is een nieuwe mini serie die gaat over anime fans en gemaakt is door anime fans. De stemacteur bekend als ProZD speelt de hoofdrol in deze geniale serie. Dit is een goed excuus om het eens te hebben over anime parodies op YouTube.

Ben je op de hoogte van de heetste discussies op social media over anime?Wat is beter: subs of dubs?

Ik zeg: “subs!”

Kom maar op!

Of wat dacht je van discussies over wie de ‘best girl’ is. Je bent ook niet veilig als je een anime leuk vind waar de massa het niet mee eens is.

Je wet dat je te lang in de anime community zit als bepaalde dingen normaal worden. Jouw Pocky verslaving. Een ramune fles open krijgen als een pro. Japanase woorden zoals ‘otaku’ en ‘tsundere’ rollen over je tong alsof het niets is.

Misdaad tegen anime? Anime Crimes Division lost het op!

Als je van het dubs kamp bent, dan herken je misschien Sungwong Cho, ofwel ‘ProZD’, een bekende stemacteur en nog een aantal andere gezichten in deze mini komedieserie. Herkenbaar voor anime fans. Ik vond het super hilarisch.

Meer YouTube parodies

Aangezien we het nu toch over een YouTube komedie hebben, laten we verder kijken naar andere parodies over anime of anime fans. Omdat humor altijd welkom is. Ik ben heel benieuwd welke jij al kent.

How to be an anime superhero

Als eerste is er Ryan Higa, oftewel ‘nigahiga’. Hij is één van mijn favoriete YouTubers. Wie kent hem niet? Ik vind zijn filmpjes vaak hilarisch en hij neemt ook regelmatig anime op de hak. Zoals ook in bovenstaande video.

Yugi’s leather pants

Een klassieker is deze parodie van LittleKuriboh op Yu-Gi-Oh!. Yugi’s ware krachten zijn komen van zijn broek. Dat had je niet gedacht, hè?

Dragon Ball Z Abridged

Nog een klassieker is de Dragon Ball Z Abridged serie van TeamFourStar. Daarin vind ik vooral Nappa grappig. “Are we there yet?”

Welke leuke anime parodies van YouTube ken jij? Deel ze in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: