Anime Film Preview 2017

De ’12 Days of Anime’ blogmeme gaat over terugblikken op het afgelopen jaar, maar stiekem wil ik toch ook al vooruit kijken. 2017. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Wat gaat ‘het jaar van de haan’ voor anime betekenen? In dit blog werp ik een eerste blik op de anime films van volgend jaar: Anime Film Preview 2017 blog.

Anime films in de bios?

Kimi no na Wa…zal die film dan eindelijk in Nederland uitkomen? Er wordt hier reikhalzend naar uitgekeken. 28 december 2016 is volgens IMDb de première in Frankrijk, daarna volgt Italië in januari. In 2017 is ook de Amerikaanse Funimation première. Er is nog niks bekend, dus het blijft speculeren wanneer en of de film ook wel hier te zien zal zijn. Ik heb er goede vertrouwen in, want het zal toch niet ontgaan zijn dat het een enorme hit is?

Voormalige Studio Ghibli medewerkers hebben een eigen film gemaakt. Die film, Mary and the Witch’s Flower, komt uit in 2017. Alleen al de trailer geeft ook echt een Ghibli-gevoel af. Ook iets voor in het filmhuis? Ik ben er heel erg benieuwd naar.

Godzilla de Anime

Ja…er komt een Godzilla anime film in 2017. Koubun Shizuno (Detective Conan) en Hiroyuki Seshita (Ajin) regisseren, en Gen Urobuchi (o.a. Fate/zero en Psycho-Pass) schrijft het script. Meer is er niet over bekend. Zelfs de officiële Japanse website laat niets meer zien dan een mooi plaatje.

En meer…

Resident Evil: Vendetta

Sword Art Online Movie: Ordinal Scale

Uchiage Hanabi, Shita kara Miru ka? Yoko kara Miru ka?

12 Days of Anime

Dit blog is onderdeel van de blogreeks ‘12 Days of Anime‘. Dit is een traditie onder anime bloggers waarbij er teruggekeken wordt naar het aflopende anime jaar en vooruitgekeken wordt naar het nieuwe jaar. Twaalf dagen lang, tot Eerste Kerstdag.

    Bewaren

    Bewaren

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.