You are here
Home > Nieuws > Anime herfst line-up 2016: wat kijk jij?

Anime herfst line-up 2016: wat kijk jij?

anime herfst 2016 Drifters

Een anime van een van de makers van Steins;Gate… Een vijfde seizoen van Natsume’s Book of Friends. Een serie waarin niemand minder dan Gackt de stem van één van de personages inspreekt. Ik vraag mij echt af hoe ik mijn tijd moet gaan verdelen. De anime herfst line-up zit vol opwindende series. Ik heb een selectie gemaakt. Opgesplitst in twee blogs ga ik deze series kort bespreken. Hier volgt deel 1!

Anime herfst line-up 2016

Oh ja. De volgende lijst met anime zijn enkel de series die ik persoonlijk heb uitgekozen om te kijken. Dit wil niet zeggen dat ze állemaal een recensie krijgen. Dat ligt geheel aan mijn stemming. Daarnaast zijn er nog veel meer herfst anime die je kunt zien.

Chi’s Sweet Home 2016

anime herfst 2016 ChiAaahhhh! De fangirl gaat in me los. Chi’s Sweet Home is ongetwijfeld één van de leukste, schattigste anime series ooit. Zeker als je van katten houdt, is dit een must om te kijken. Ook al is dit een serie echt bedoeld voor jonge kinderen. Geeft niet. Dat het CGI is in plaats van traditionele animatie? I don’t care. Het is gewoon té leuk om te laten liggen.

Vanaf 2 oktober te zien. Geen idee waar. Ik vermeld het wel op Facebook!

Trickster: Edogawa Ranpo “Shounen Tanteidan” yori

anime herfst 2016 TricksterDe anime Trickster: Edogawa Ranpo “Shounen Tanteidan” yori is een hele mond vol. Dus laten we het bij Trickster houden. Deze serie gaat over een team van zeer jonge detectives. Kensuke Hanasaki is één van hen en ontmoet een jongen genaamd Yoshio Kobayashi. Kobayashi is onsterfelijk, maar wenst zijn eigen dood. Naast de interessante synopsis ben ik vooral geïnteresseerd in Trickster omdat GACKT er een acteer rol in heeft!

Vanaf 4 oktober te zien op Crunchyroll.

Bungou Stray Dogs 2nd Season

anime herfst 2016 stray dogsBungou Stray Dogs gaat deze herfst weer door. Het eerste seizoen viel in mijn ogen wat tegen. Hopelijk wordt het als totaalplaatje beter. Deze serie gaat over verschillende literaire schrijvers met bovennatuurlijke krachten. De strijd tegen een kwaadaardige organisatie gaat hierin verder.

Vanaf 6 oktober te zien op Crunchyroll.

Drifters

anime herfst 2016 driftersKouta Hirano is de mangaka achter de bekende vampieren manga serie Hellsing. Ik heb de anime gezien, en vond hem fantastisch. Nu is het de beurt aan Drifters. De trailer alleen al beloofd een serie vol krankzinnigheid, actie en samurai. Shimazu Toyohisa komt vanaf het slagveld terecht in een ruimte waar een man achter een bureau zit. Deze man stuurt hem door een deur naar een andere wereld.

Vanaf 7 oktober te zien op Crunchyroll.

Occultic;Nine

anime herfst 2016 occultic nineOccultic;Nine is een populaire light novel van Chiyomaru Shikura, die in het productieteam zat van de anime topper Steins;Gate. Het gaat over een groep van negen eigenaardige studenten, gelinkt aan een occult blog gerund door Yuuta Gamon. De kleine paranormale gebeurtenissen die zij onderzoeken, leiden uiteindelijk tot iets groots en onvoorstelbaars.

Vanaf 8 oktober te zien op Daisuki.net.

Anime herfst line-up deel 2

In dit blog las je 5 van de 11 herfst anime series die ik voor dit seizoen heb opgemerkt als veelbelovend. In de loop van deze week of volgende week volgen de 6 andere.

Welke series van de anime herfst 2016 ga jij kijken? Ik ben nieuwsgierig, dus laat een reactie achter 😀

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: