You are here
Home > Blog > That moment when your mom walks in

That moment when your mom walks in

Herken je dit: je zit op je gemak een anime te kijken en er komt net een scène voorbij waarin een personage in beeld staat…in zijn blote reet. Of de ledematen en het bloed vliegen net om je oren, en precies op dat moment stapt je moeder je kamer binnen…….. Juist, dat gevoel. Als je antwoord hierop “ja” is, lees dan verder! En zo niet, dan ook maar dat is op eigen risico.Kijk hier deel 2 van het bovenstaande filmpje.

Bekijk het filmpje (of allebei) hierboven en plaats jezelf dan eens in haar schoenen. Zonder dat je de serie kent en zonder de context van die scène te weten, zou je dan niet hetzelfde als zij denken?

“Wat in hemelsnaam ben JIJ aan het kijken???”

Anime is raar

Hoe hard anime fans zoals ik ook roepen dat het niet vreemd is om naar anime (lees: tekenfilms) te kijken, zijn er genoeg scènes die jou keihard tegenspreken. Ja, anime kan raar zijn. Hééééél raar, en dat weet je als anime fan maar al te goed.

Maar dat is ook een reden dat we hier graag naar kijken, toch? 😉

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: