Anime niet beschikbaar in jouw regio

5 reacties

 1. Joël schreef:

  Dit is mijn nummer 1 probleem met anime. Vooral hier in Nederland is het vaak zo moeilijk om iets legaal te kijken, gelukkig groeit de markt beetje bij beetje en ik heb ook het gevoel dat anime populairder dan ooit is in Nederland. Gister was ik ook erg verrast en blij toen ik zag dat Netflix Steins;gate had toegevoegd. Ik vind het nog altijd gek om anime met Nederlandse ondertiteling te zien omdat ik gewoon gewend ben aan de Engelse subs.

  • Joël schreef:

   Maar helaas moet ik vaak nog terug komen om piratensites voor bijvoorbeeld Kimi no Na Wa en Koe no Katachi want die kan ik nergens legaal zien, als ze nou gewoon hier in de bioscoop zouden komen >:(. Volgens mij is daar best een grote markt voor hier want heel veel mensen die ik ken kijken anime maar die streamen het ook bijna allemaal illegaal omdat het legaal vaak niet te krijgen is in Nederland.

   • Joël schreef:

    Ik wou deze twee berichten in één reactie plaatsen alleen dan staat er teveel tekst en verdwijnt het ”Reactie plaatsen” knopje waardoor ik het niet kan versturen. (Hoe meer tekst ik typ hoe verder het knopje naar beneden gaat tot dat het uiteindelijk helemaal verdwijnt.)

   • Yasumi schreef:

    Ja precies wat je zegt. Het is heel erg moeilijk. Kimi no na Wa heb ik dan een tijdje terug op het HAFF in Utrecht in de bios gezien, maar dat was het enige. Ik hoop dat die populariteit doorzet en iemand ooit bedenkt dat er interesse is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: