You are here
Home > Blog > Anime Preview: lente 2017

Anime Preview: lente 2017

lente 2017 anime attack on titan 2

Afgelopen zondag is de klok een uur vooruit gegaan. Ondertussen genieten we al een paar dagen van héérlijk voorjaarsweer. De koude wintermaanden hebben we omgeruild voor de lente. Ga jij naar kersenbloesems kijken? Deze seizoenswisseling betekend niet alleen dat het buiten een stuk prettiger toeven is, maar ook dat er weer een heel nieuw anime seizoen op het punt staat te beginnen. Hier is een handje vol trailers van nieuwste anime series van de lente 2017, om jou te helpen kiezen!

Attack on Titan 2

Het heeft vier jaar mogen duren, maar nu is er eindelijk het 2e seizoen van Attack on Titan! Veel fans gaven de hoop al bijna op. Ik kijk momenteel de twee recapitulatie films om mijn geheugen op te frissen. De reviews komen binnenkort, dus lees maar die van Silerna eerst.

Clockwork Planet

Clockwork Planet is gebaseerd op een gelijknamige light novel van Yuu Kamiya. De auteur schreef ook het populaire No Game No Life. Geen wonder dat er hoge verwachtingen zijn voor deze anime. Mijn hype gaat vooral uit naar de ending theme van After the Rain!

Uchouten Kazoku 2

Uchouten Kazoku vond ik een geweldige fantasiefilm, maar ik had niet verwacht dat het nog een 2e seizoen zou krijgen. Uiteraard ben ik ontzettend blij om meer van de tanuki broertjes te mogen zien 😀

Fukumenkei Noise

Fukumenkei Noise is een romantische shoujo manga over een meisje dat graag zingt. Ze leerde twee jongens kennen, maar nadat ze afscheid moest nemen van de twee beloofde ze te blijven zingen tot ze haar stem vinden.

Muziek en shoujo…count me in!

Kabukibu

Een anime over een kabuki club. Dat klinkt interessant, niet?

Atom the Beginning

Astro Boy, dat ken je wel toch? Eén van de eerste anime series, gemaakt door de ‘vader van anime’ Osamu Tezuka. De Japanse naam van de robotjongen is ‘Atom’. Gaat er dan een belletje rinkelen? Juist! Atom the Beginning is een nieuwe anime serie die het verhaal verteld over hoe de robotheld van de toekomst is gebouwd.

De originele manga Atom the Beginning is trouwens van mangaka Makoto Tezuka, de zoon van…!

Tsuki ga Kirei

Tsuki ga Kirei gaat over vier studenten die allerlei uitdagingen overbruggen, om zo elkaar en zichzelf beter te begrijpen. Dit lijkt me een mooie, romantische anime!

Lente 2017: wat kijk jij?

Bekijk voor meer series eens dit overzicht. Weet jij al welke series je gaat kijken?

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: