Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Voorjaar 2018: een nieuwe Sword Art Online en Steins;Gate komen er aan!

Nieuwe anime series preview van het voorjaar 2018
Is het weer tijd voor previews? Ja! Want in april start er weer een nieuw anime seizoen, met kersverse series om naar uit te kijken. In dit blog bekijk ik vijf PV’s en vertel ik mijn verwachtingen voor het voorjaar 2018. Zo komt er een anime over vampieren en een nieuwe Sword Art Online serie!

Er is niets zo opwindend als aankondigingen van nieuwe series. Vooral wanneer het gaat om populaire series die een vervolg krijgen. Zo krijgen we in het voorjaar 2018 Tokyo Ghoul:re, het derde seizoen van My Hero Academia en Persona 5 the Animation.

Ik heb helaas niet genoeg tijd om alle series te kijken, dus heb ik vijf exemplaren uit de crème de la crème gekozen.

The Perfect World of Kai

The Perfect World of Kai (Piano no Mori) is een bekende manga van Mokoto Isshiki. Het verhaal volgt twee totaal verschillende jongens die vrienden worden dankzij de piano. Kai is de zoon van een prostituee en speelde als kind op een afgedankte piano in het bos. Syuhei heeft de piano met de paplepel binnen gekregen en is opgegroeid in een rijke familie van pianisten.

Dit is één van de series waar ik echt naar uit kijk in het voorjaarsseizoen. De anime film uit 2007 staat ook nog op mijn plan-to-watch lijst dus deze serie is meer dan welkom! Ik weet alleen niet wat ik van de studio Fukushima Gainax kan verwachten.

Steins;Gate 0

Als je Steins;gate nog niet kent, moet je je heel hard gaan schamen. Het is één van de beste anime series die ooit is gemaakt. De serie is bijvoorbeeld te vinden op Netflix en volgt de ‘gekke wetenschapper’ Okabe en partners die een tijdmachine hopen te ontwikkelen. Dat gaat niet zonder de nodige consequenties. En meer zeg ik niet, want de kracht van Steins;Gate is het onverwachte!

Steins;Gate 0 volgt een alternatieve route van de oorspronkelijke serie en ik kijk hier heel erg naar uit.

Food Wars Seizoen 3 deel 2

De reden dat je nog geen recensie van Food Wars seizoen 3 op deze site hebt gezien, is dat het seizoen nog niet is afgelopen. Ik heb (ongeduldig) gewacht op de tweede helft. Een goed diner is immers niets zonder het toetje! 😉

Sword Art Online Alterenative: Gun Gale Online

Daar komt het hoor. Nóg een Sword Art Online anime. Sommige critici zijn de serie zat, maar ik vind de anime wel interessant om te volgen omdat het perfect laat zien wat je goed én fout kan doen in één keer. En nog populair worden ook. *Ahum* Het is een soort lesstof voor de anime recensent, I guess?

Het interessante van deze versie is gebaseerd op een doujinshi light novel! De originele schrijver van deze versie is dus niet Reki Kawahara, maar Keiichi Sigsawa die bekend is van Kino’s Journey!

Hmm…

Devils Line

Eén van de weinige goede punten aan Sword Art Online’s Kirito is in mijn ogen de stemacteur Yoshitsugu Matsuoka. En laat hij nu de hoofdrol spelen in de nieuwe serie Devils Line. Silerna is enthousiast over de gelijknamige manga van Ryou Hanada. Dan moet het wel een veelbelovende anime zijn, tenzij het verprutsen natuurlijk.

Oh ja. De serie volgt de half vampier Anzai en het gewone schoolmeisje Tsukasa. Kennelijk leven er meer vampieren tussen de mensen dan je denkt!

Welke series ga je kijken in het voorjaar 2018?

Blijf op de hoogte!

Volg Animeazing op Facebook of Twitter!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

No Responses

  1. 12 september 2021

    […] heb ik helemaal geen tijd gehad om de anime van het huidige lente seizoen bij te houden. Ook dit seizoen gaat lastig worden. Er zijn wel een aantal titels die ik graag wil […]

Vermeldingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: