Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Anime Preview: winter 2017

winter 2017 anime preview blue exorcist

Een van mijn voornemens voor dit jaar mag dan zijn dat ik minder series ga volgen, wil ik wel de interessantste nieuwe anime series met jullie delen. In deze ‘Winter 2017 Anime Preview’ onder meer nieuwe seizoenen van Gintama en Blue Exorcist.

Blue Exorcist: Kyoto Saga

Genres: actie, fantasie, bovennatuurlijk

Wie had kunnen denken dat Ao no Exorcist, beter bekend als Blue Exorcist, na 6 jaar een vervolg zou krijgen? Precies. Ik ook niet. Het is zo lang geleden dat ik deze anime gezien heb, dat het voor mij eigenlijk geen nut heeft om te kijken, dus deze serie ga ik binnenkort lekker bingen.

Voor wie het vergeten is: Blue Exorcist gaat over Rin Okumura, een jongen die ontdekt dat hij de zoon is van Satan. Geen wonder dat hij wordt belaagd door demonen. Hij besluit zijn identiteit te verbergen en een exorcist te worden. Blue Exorcist wordt vanaf 7 januari uitgezonden op Daisuki.net.

Little Witch Academia TV serie

Genres: avontuur, komedie, magie, fantasie

Little Witch Academia krijgt een TV serie van een nog onbekend aantal afleveringen. Het is mij onduidelijk of dit een hervertelling van de Netflix anime films zal zijn, of dat er ook het een en ander aan wordt toegevoegd. Het zijn genoeg vragen om de serie te willen zien!

De vrolijke anime gaat over een meisje dat een heks wil worden. De twee films van Netflix heb ik al gezien, en je kunt daarover lezen in deze Little Witch Academia recensie. Voorlopig weet ik alleen dat de serie op 9 januari uit komt op Netflix America, of de serie ook hier beschikbaar komt weet ik helaas niet…. Hou de site daarom in de gaten 😉

Nieuw Gintama seizoen

Genres: komedie, actie

https://www.youtube.com/watch?v=EtultwF5-N4

Moet ik nog meer zeggen hierna? Niet toch, anders lees je Silerna’s recensie over Gintama maar. Eén van de gekste, geniaalste en tofste anime series komt terug en reken maar dat dit één van de series die ik dit seizoen lekker wel zal volgen. Waarom ik vind dat je deze serie zeker gezien moet hebben? Binnenkort probeer ik je in een wat serieuzer blogje dat te vertellen. Een onmogelijke taak denk ik 😛

Nieuw seizoen Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu

Genre: drama

Showa and Genroku Era Lover’s Suicide Through Rakugo is de lange, niet echt sexy klinkende Engelse titel van een unieke anime. In deze recensie bespreek ik de (letterlijk) theatrale drama serie, die in mijn ogen vooral uitsprong vanwege de animatie. Deze sfeervolle anime krijgt deze winter een vervolg.

Waar het vorige seizoen vooral een blik wierp op het duistere verleden dat boven Yakumo’s hoofd hangt, zal het nieuwe seizoen vermoedelijk de aandacht leggen bij zijn leerling. Yotarou is een vrolijke vent die zijn leven wil beteren dankzij rakugo. Zijn inspiratiebron is de overleden rakugo meester Sukeroku.

Deze nieuwe anime series zijn ook interessant:

Saga of Tanya the Evil | militair, magie | 6 januari

ACCA: 13-ku Kansatsu-ka | politie, drama | 10 januari

Scum’s Wish | romantiek, drama, school | 13 januari

Welke kijk jij?

Dit is slechts een greep uit de series van dit winterseizoen. Kijk jij dit seizoen nog andere anime die hier niet bij staan? Deel het met ons 😀

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: