You are here
Home > Tags > Alle anime recensies van 2016

Alle anime recensies van 2016

anime recensies 2016

Ieder jaar komen er meer dan 100 nieuwe anime bij. De meeste daarvan mogen van mij de prullenbak in, dat geef ik eerlijk toe. Er zit heel veel tussen wat ik meuk vind. Maar is dat niet met alles zo? Ik weet niet hoeveel series in totaal in één jaar geproduceerd worden, maar ze allemaal kijken is onmogelijk. Dan heb ik het niet eens over de tijd die je daaraan verspilt…ik heb het over smaak. Gelukkig vinden we allemaal wat anders leuk. Dat maakt anime recensies schrijven, recensies van anderen lezen en daarover discussiëren juist zo boeiend. En een ietwat tijdrovende klus…

De blogtitel is misschien een beetje misleidend. Deze post gaat namelijk niet over alle anime recensies die wij in totaal op Animeazing hebben geschreven, maar over de series die ook uit kwamen in 2016.

De 2016 anime die ik en Silerna hebben gezien en beoordeeld:

Deze lijst is nog niet eens een kwart van alle nieuwe anime uit 2016. Goed, ik heb zelf dan nog wel een paar meer gezien. Uit verschillende overwegingen heb ik die recensies (nog) niet geschreven. Luiheid? Ja, ook wel…maar vooral tijdgebrek. En soms wil je ook iets kijken waarover je geen mening hoeft te geven. Mag ook weleens, toch? 😛

Overzicht in de hooiberg

Trouwens, wellicht heb je het al ontdekt, maar onlangs heb ik een overzichtspagina gemaakt van alle 37 anime recensies hier op de site. Het is nog work in progress, maar je hoeft de speld in de hooiberg niet meer te zoeken.

En als ik het dan toch heb over overzichten, dan raad ik je de website MyAnimeList.net aan. Er tegenwoordig talloze websites waarop je kan bijhouden welke films en series je kunt kijken, maar voor de anime fan is dat de beste site die er is. Behalve overzicht is dit (na Animeazing natuurlijk 😉 ) de beste bron voor informatie over anime!

12 Days of Anime

Dit blog is onderdeel van de blogreeks ‘12 Days of Anime‘. Dit is een traditie onder anime bloggers waarbij er teruggekeken wordt naar het aflopende anime jaar en vooruitgekeken wordt naar het nieuwe jaar. Twaalf dagen lang, tot Eerste Kerstdag.

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
RSS
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: