You are here
Home > Anime Reviews > Honobono Log: 10 hartverwarmende momentjes van liefde

Honobono Log: 10 hartverwarmende momentjes van liefde

honobono log
 • Verhaal - 7/10
  7/10
 • Personages - 7/10
  7/10
 • Animatie & tekenstijl - 9/10
  9/10
 • Geluid & soundtrack - 7/10
  7/10
 • Amusement - 9/10
  9/10

Informatie

Genres: slice-of-life, romantiek
Afleveringen: 10

7.8/10
User Rating 0 (0 votes)
Sending

Honobono Log is een schattige, hartverwarmende miniserie over het alledaagse leven van een paar liefdeskoppels en hun families. Elke aflevering duurt slechts 2 minuten, en de serie bestaat in totaal uit 10 afleveringen. In die korte tijd wordt je echter gecharmeerd met mooie en herkenbare momentjes.

Het is gebaseerd op een illustratieboek van Naka Fukamachi, en zo ziet de anime er ook uit. Het is minimalistisch, maar dat is in mijn ogen juist het charme ervan. Bovendien vind ik de animatie er schitterend uitzien, en dat is niet altijd het geval met dit soort korte anime. Het is juist super schattig, en aantrekkelijk getekend.

Je wordt er warm en week van!

Tien afleveringen vol romantische momentjes is bijna te veel van het goede als je dol bent op het genre. Veel valt er niet te zeggen, behalve dat het geen straf is om de filmpjes te kijken. Ik werd helemaal warm en week van binnen!

Helemaal de bedoeling is het natuurlijk niet, maar…Honobono Log staat compleet op YouTube! Mét Engelse ondertiteling. Voor deze ene keer deel ik hem meteen. Don’t shoot the messenger!

Vertel je na het kijken ook meteen wat jij ervan vond? 😉

De volledige versie van de dromerige intro van de anime staat ook op YouTube!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
RSS
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: