Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Anime Seizoenstip: Run With The Wind – Herfst 2018

In eerste instantie was ik niet van plan om meer anime te kijken dit seizoen, dan de series die ik in mijn preview noemde. Ik heb er echter nog twee aan mijn line-up toegevoegd. That Time I Got Reïncarnated as a Slime, en Run With the Wind. Allebei blijken erg leuk te zijn, maar die laatste heeft mijn aandacht extra gegrepen. Daarom is dit mijn anime seizoenstip!

Run With the Wind volgt Kakeru, die door Haiji wordt betrapt op het stelen van een broodje. Hij wordt niet aangegeven bij de politie en krijgt een kamer in een studentenhuis aangeboden, maar als tegenprestatie moet hij meedoen aan de Hakone Ekiden Marathon.

Kakeru weigert en dat is niet voor niets. De Hakone Ekiden is een prominente estafette marathon die ieder jaar plaatsvind. Deze race duurt twee dagen en gaat van Tokyo naar Hakone. Op de eerste dag moeten ze 108 km afleggen en op de tweede 109 km. Dat lijkt een onmogelijke klus met 9 ongetrainde teammaten en nog maar een paar maanden te gaan!

Sportieve serie net als Haikyu!

Het is gebaseerd op de gelijknamige manga Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru van Miura Shion. De serie wordt geproduceerd door Production I.G die ook verantwoordelijk was voor de meeslepende sport anime Haikyu!!. Karakterdesigner Takahiro Chiba is aan boord. Daarnaast wordt de serie geregisseerd door Kazuya Nomura (Ghost in the Shell, 2015).

De sfeer lijkt ook sterk op die van Haikyu!! en ik heb al zeer grappige momenten voorbij zien komen. Na de eerste drie afleveringen gezien te hebben, vind ik het een leuke en veelbelovende serie. Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal zich ontwikkeld.

Anime seizoenstip?

Mogelijk is dit de geboorte van een nieuwe rubriek op Animeazing.nl. Wanneer het nieuwe anime seizoen gestart is, schrijf ik een kort blog over de serie die mij het meeste opvalt. Raad jij nog een anime aan om te kijken dit seizoen? Laat een reactie achter!

Lees ook de blog met de rest van mijn previews van deze herfst!

Run With The Wind is te zien op Crunchyroll.

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

1 reactie

  1. Eline schreef:

    Run with the Wind volg ik ook! Vind ‘m vermakelijk tot nu toe en de uiteenlopende personages houden het verhaal interessant. Tsurune (Archery Club) vind ik ook erg leuk. 🙂

Vermeldingen

  • Eline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: