Animeazing 2 jaar: muzikaal feestje!

Hoera! Vandaag bestaat vandaag 2 jaar. Ik heb het druk met school dus ik heb weinig tijd voor een uitgebreid blog. Maar toch wil ik iets doen om het te vieren. Dan is dit een goed excuus om te strooien met mijn favoriete Vocaloid en Utaite tracks, anime theme songs of andere gekke muziekjes.

Oef. De tijd vliegt! Vandaag, twee jaar geleden startte ik een eigen blog op WordPress.com en plaatste ik mijn eerste berichtje. Vorig jaar augustus ging de website over op een eigen domein. En voorlopig verveelt dit spelletje nog niet.

Ik heb meer dan genoeg om over te schrijven, maar helaas niet altijd genoeg tijd om dat ook te doen. Zo heb ik eigenlijk ook geen gelegenheid gehad om stil te staan bij de verjaardag van mijn website, dus dit keer geen leuke actie of feestelijke plaatjes. Hopelijk krijg ik voor kerst en nieuwjaar wel wat gedaan.

Toch wil ik het niet stilletjes voorbij laten gaan. Het is tijd voor een feestje en ik ken gelukkig wel een paar leuke liedjes die daarbij passen.

Blessing

Blessing is een bekend liedje in de Vocaloid/Utaite community dat heel letterlijk een verjaardagsliedje is! “Blessings for your birthday! Blessings for your everyday!”. Hiep hiep hoera!

Heigh-ho!

Zie je het al voor je? Levi die dit zingt terwijl hij schoonmaakt? Uiteraard, want hoewel ik bij Hiroshi Kamiya’s versie van ‘Heigh-Ho’ qua stem eerder aan Yato moet denken, zal die vast niet schoonmaken…

Ah! Een liedje over katten moet ook.

‘Aa, subarashiki nyan-sei’ oftewel ‘Ah! This life is the Cat’s meow!’ is origineel van de producer Nem met de Vocaloids GUMI en Kagamine Len, maar deze versie met Kuroneko (96Neko) vind ik veel leuker!

Whatever, whatever, whatever~

In het begin hoorde ik van mijn ouders dat ik op mijn leeftijd niet meer zo veel anime moest kijken. Dat het schrijven van blogs hierover me nergens brengen zal.

Maar het kan mij een zorg zijn of het zinvol is wat ik doe. Ik leer beter schrijven, het is leuk en ik maak wat mee, dus “whatever!”. Een beetje het gevoel dat dit liedje van Neru overbrengt.

What’s next?

Hoe gaat het nieuwe jaar voor Animeazing eruit zien? Wie zal het zeggen.

In ieder geval is er genoeg om op terug te kijken, dus de 12 Days of Anime anime blog meme van dit jaar kan ik makkelijk halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: