anisong covers osomatsu

5x anisong covers door Utaite #2

Begin elke maandag goed aan de nieuwe school- of werkweek met anime intro’s of outro’s bij het ontbijt of tijdens je reis met het openbaar vervoer. Ieder maandagochtend staat een nieuwe muziek video voor je klaar, met als je verder klikt wat achtergrond informatie als je dat interessant vind! Deze week: 3 leuke anisong covers!

In het Japans is ‘anison’ (kanji: アニソン) de term voor alle muziek (opening, ending, soundtrack etc.) die afkomstig is van anime. In dit deel van de blogreeks over Utaite leek het mij goed om nog een paar leuke tracks te laten horen.

De embedded video’s zijn voor de verandering afkomstig van Nico Nico Douga, het videoplatform waarop de Utaite actief zijn. Laat aan het einde even weten wat je van de muziek vond.

Blood Blockade Battlefront Ending Theme

Zanger: MafuMafu

Osomatsu-san opening theme

Zangers: Sou, Again, Meychan, Yukimi, Bee en Ivu.

Your Name. theme

Zangers: Mafumafu en Soraru

Bewaren

Free Theme

Zangers: Akatin, Kogeinu, Ishigantou

Mekakucity Actors OP

Zangeres: Ikasan (FYI: JA, het is een vrouw!)

Want more?

Wat vind je er van? Wil je meer over deze toffe zangers en zangeressen weten, in de komende Music Monday blogs zal ik een aantal van hen individueel bespreken.

Tot de volgende keer!


Header: illustratie voor Osomatsu-san cover by Danjou Oozora

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yasumi

Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.