You are here
Home > Muziek > 5x BGM anime soundtracks tijdens het werk

5x BGM anime soundtracks tijdens het werk

bgm anime soundtracks

Als ik aan het werk ben heb ik graag muziek om me heen. Daarbij luister ik tegenwoordig vooral naar BGM video’s met anime soundtracks. In dit blog deel ik een aantal van deze video’s zodat jij er ook van kunt genieten!

Ik heb graag muziek om me heen, vooral wanneer ik onderweg ben of alleen bezig ben. Wat voor muziek ik luister op een bepaald moment, ligt eraan waar ik zin in heb en wat ik aan het doen ben. Als ik aan het gamen ben, heb ik vaak muziek op staan met een stevige beat. Rock, alternatief of de snelle Vocaloid liedjes.

Wanneer ik geconcentreerd aan het werk ben, bijvoorbeeld tijdens het schrijven van blogs of een opdracht voor school, heb ik tegenwoordig graag BGM video’s op staan. Je kunt er talloze vinden op YouTube. Anime soundtracks hebben dan mijn voorkeur uiteraard.

Het leek mij leuk om een paar van deze BGM video’s met je te delen. Sommige duren wel 2 uur; meer dan genoeg om motivatie uit te halen.

Made in Abyss soundtrack

Mijn favoriet op dit moment is de soundtrack van Made in Abyss. Het laat me nagenieten van deze geweldige serie. Voorlopig blijf ik er ook naar luisteren, want er is een nieuw seizoen van aangekondigd 😀

Best of Anime Soundtracks mix

Ik luister ook graag naar mengsels van alle toffe anime soundtracks die er zijn. Attack on Titan, Fullmetal Alchemist, Naruto… je gaat er waarschijnlijk ook sneller en beter van werken.

Studio Ghibli relaxing piano soundtrack

Als rustiger muziek gewenst is, dan zijn er verschillende rustgevende BGM video’s. Daaronder deze met een collectie van Studio Ghibli soundtracks.

Emotionele anime soundtracks

Ook deze mix van anime soundtracks is erg mooi. Ik vind het heel fijn om naar deze muziek te luisteren wanneer ik bezig ben. Dan wordt schoolwerk een klein beetje minder vervelend.

Attack on Titan awesome soundtrack

Deze lijst is niet compleet zonder de soundtrack van Attack on Titan. Ik vind het een heel gave soundtrack waar ik gerust een paar uur naar kan luisteren.

Puur genot

Anime soundtracks vind ik heerlijk om naar te luisteren, vooral als ze zo goed zijn als in de video’s hierboven. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Kijk dus ook niet verbaasd op als ik nog eens met een blog als dit kom in de toekomst 😉

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: