Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

5x adembenemende soundtracks tijdens het werk #1

bgm anime soundtracks

Op mijn werk luister ik graag naar soundtracks. Daarmee lukt het mij het beste om geconcentreerd te blijven. Motiverend zelfs, wanneer je muziek uit bijvoorbeeld My Hero Academia voorbij hoort komen. In dit blog deel ik 5x adembenemende soundtracks uit anime!

Anime staat bekend om de fantastische soundtracks. Na de animatie is de muziek misschien wel de belangrijkste sleutel tot het succes van een anime. Een goede soundtrack is er één die je altijd herinnert, omdat alle gevoelens uit de film of serie erin verwerkt zijn.

Op YouTube kom je veel video’s tegen met anime soundtracks. De complete soundtrack van één anime of een mix van verschillende. Het zijn er te veel om op te noemen, dus beperk ik me tot vijf. Geen zorgen: dat is meer dan 5 uur luistergenot.

Made in Abyss soundtrack

Mijn favoriet op dit moment is de soundtrack van Made in Abyss. Het laat me nagenieten van deze geweldige serie. De soundtrack is gemaakt door Kevin Penkin, en geeft mij op een aantal momenten serieus kippenvel.

https://www.youtube.com/watch?v=c7UNaDrvzR0

Twee uur muziek uit topseries!

Dit is een collectie van de beste soundtracks die je in anime kan horen. Muziek uit topseries zoals Fairy Tail, Attack on Titan, Sword Art Online, My Hero Academia en veel andere. Hier ben je ruim twee uur zoet mee.

Studio Ghibli relaxing piano soundtrack

De soundtrack van Studio Ghibli is iconisch. Als je gestrest bent op je werk of na een lange werkdag wilt uitrusten, is deze pianomuziek uit bekende Ghibli films een idee.

https://www.youtube.com/watch?v=7LEmer7wwHI

Drie uur Hiroyuki Sawano

Hiroyuki Sawano is één van mijn favoriete composers en zijn muziek staat bij mij vaak aan. Drie uur genoeg? Welnee, als de video afgelopen is op replay drukken.

https://www.youtube.com/watch?v=qAxg37wrVCE

Attack on Titan awesome soundtrack

De soundtrack van Attack on Titan is net zo groots als de reuzen in het verhaal. Bombastisch en spannend. De anime zou vast een stuk minder goed zijn zonder het magische talent van Hiroyuki Sawano.

Meer van dit?

Laat een reactie achter en wie weet deel ik binnenkort nog meer gave soundtracks! Wat is jouw favoriete soundtrack?

Bozenka (Yasumi)

Oprichter en hoofdredacteur van deze website. Raakt niet uitgepraat over anime. Deelt graag haar mening en kennis met grenzeloos enthousiasme.

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: