Blijf thuis en geniet van live anime muziek!

Hier en daar komt het gewone leven weer op gang, maar concerten en evenementen zitten er voorlopig nog niet in. Gelukkig heeft deze situatie ook enkele unieke, positieve effecten. Veel muzikanten zetten deze dagen volledige concerten online, waaronder ook Japanse. Helemaal gratis voor ons om van te genieten. Grijp je kans, en luister naar live anime muziek. Ik zet een paar tips voor je op een rijtje.

Hou er rekening mee dat sommige van deze concerten tijdelijk kunnen zijn. Je kunt beter zo vlug mogelijk deze kijken als je ze niet wil missen. Ik zou zeggen… geniet er van ūüėČ

AIMER (woensdag 6/5 vanaf 11:00)

AIMER is een beroemde Japanse zangeres. Ze heeft voor veel anime al een intro of outro heeft gemaakt. Ik vind het niet zo gek. Het is één van mijn favorieten. Ze heeft een prachtige stem.

BRADIO

Heb je zin in een feestje? Kijk dan zeker dit concert van BRADIO. Ze zijn bekend van het nummer ‘Flyers’, die diende als intro voor de anime Death Parade. Dit concert hielden ze in januari ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van de band. Geloof me, met hun muziek ga je swingend de kamer door. Het lijkt al zomer. Heerlijk!

BUMP OF CHICKEN

Dit concert heb ik nog niet gekeken, maar ga ik de komende tijd zeker doen. BUMP OF CHICKEN is bekend van verschillende anime. Ze maakten bijvoorbeeld het schitterende nummer ‘Answer’ voor March Comes in Like a Lion.

VOCALOID / HATSUNE MIKU

Hatsune Miku en de gehele Vocaloid scene is nauw verbonden met anime. Kijk je anime en/of luister je Japanse muziek, dan kom je het vroeg of laat wel tegen. Het concert Miku Symphony 2018-2019 is vanaf nu online te kijken.


Like je dit?

Laat het ons weten! Dat kun je doen op verschillende manieren:

Laat je ook een reactie achter? Thanks!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Abonneren op

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


%d bloggers liken dit: