Wordt anime blogger!

Hé jij! Ja, jij daar. Jij kijkt graag anime en je praat er veel over. Zo veel dat jouw familie en vrienden het irritant vinden. Bovendien schrijf je misschien reviews op MyAnimeList.net of doe je mee aan verhitte discussies over wat de beste anime van het seizoen is. Wil je een betere plek om jouw recensies op te plaatsen dan MAL? Overweeg dan eens om ANIMEAZING.nl te helpen als anime blogger!

ANIMEAZING.nl begon in 2016 als een simpel blog, waarop ik mijn liefde kwijt kon over anime. Een hoger doel had ik niet. Inmiddels wordt de website meer dan duizend keer per maand bekeken. Ik wil mijn lezers een grote variatie aan blogs bieden. Er zijn immers allerlei verschillende anime fans. De één houdt meer van mecha en de ander kijkt liever horror. Om maar wat voorbeelden te noemen. Daarom ben ik op zoek naar mensen die het leuk zouden vinden om voor ANIMEAZING.nl te schrijven.

Als je graag een mening hebt over anime en het niet erg vind om teksten te schrijven, dan is dit wellicht iets voor jou. Probeer het eens! Ik kan jou helpen als je nog geen ervaring hebt met bloggen.

Wil jij over anime schrijven? Dan nodig ik jou van harte uit om bij het team te komen. Lees verder om te leren wat het allemaal inhoudt.

Wil je iets promoten? Kijk dan ook even hier.

Wat je mag doen als anime blogger

Anime kijken! Veel anime kijken! En jouw mening over anime op papier zetten. Misschien eerst in een schrift naast je bed of bij de notities op je telefoon. Zodra je achter je pc zit, schrijf je jouw mening uit tot een recensie in Word of direct als concept op de website. Een goede lengte voor een recensie, is volgens ons 600 à 700 woorden. Je schrijft en schaaft bij tot je tevreden bent over jouw stukje tekst. Dan maak je er een blog van op onze website en stuur je die op voor een beoordeling door een redacteur van ANIMEAZING.nl.

De huisregels:
  • Goede communicatie (wees duidelijk in wat je wel of niet wil, laat tijdig weten als je geen tijd hebt om te schrijven);
  • De afspraken die je maakt, kom je ook na;

De eisen voor een goede recensie zijn niet streng. Het belangrijkste vind ik, dat je het leuk moet vinden om anime blogger te zijn. Ik ga je ook niet vertellen hoe je moet schrijven. Blogs zijn ook altijd persoonlijk! Goed Nederlands en prettig leesbaar is natuurlijk wel belangrijk. Daar zal wel naar gekeken worden. Ik help je graag om een betere schrijver te worden.

Dit is simpel, toch? Wil je meer weten of kriebelen je vingers om te gaan schrijven? Neem dan gerust contact op!

%d bloggers liken dit: