Mijn blogvoornemens voor 2017

Terwijl iedereen al in de kerstsferen zit, zit ik nog aan de blogs. Vandaag de laatste blog in de #12DaysofAnime blogreeks. Klopt, het zijn uiteindelijk maar 10 blogs geworden. Het is mij niet gelukt om alle 12 dagen voor kerst iets te schrijven. Toch, hoop ik dat jullie genoeg leuke blogs hebben kunnen lezen! In deze laatste blog, beschrijf ik mijn blogvoornemens voor 2017.

Met dit blog staat de berichtenteller op 236 stuks. In 2016 zijn er meters gemaakt met schrijven. Daar ben ik trots op. Nog trotser ben ik op het feit dat deze blogs daadwerkelijk gelezen worden. Deze maand is er weer een record verbroken: bijna 300 unieke bezoekers en 600 pagina weergaven. Veel is te danken aan Kimi no na Wa. De blogs die ik daarover geschreven heb gaan het hardst. We willen nu allemaal wel die film zien, hè? ^_^

Dit is tevens het laatste blog van dit jaar. Vanaf nu tot en met 1 januari genieten wij van een verdiende vakantie. Lekker voor de tv hangen en tijd nemen voor andere dingen.

Mijn blogvoornemens voor 2017

Minder, minder blogs.

Ik ga minder blogs schrijven. ‘Eh?!’ hoor ik je denken. Ja, ik ga het rustiger aan doen met het aantal blogs die ik per week publiceer. Zelf hield ik dit jaar minimum drie blogs elke week, nu stel ik het bij naar twee. Ik ga voor kwaliteit boven kwantiteit en ik wil meer tijd vrij maken voor research (lees: meer anime kijken 😉 ).

De laatste maanden was ik zo veel tijd kwijt aan het schrijven en bedenken van blogs, dat ik geen tijd had om rustig anime te kijken en recensies over uit te schrijven. En dát is toch wel één van de belangrijkste elementen op deze site…dat moet ik dus volgend jaar beter doen van mezelf 😛

Meer research.

Beter research doen; ik noemde het al. Als ik minder blogs ga schrijven, heb ik daar genoeg tijd voor. Daar bedoel ik dus niet alleen mee dat ik meer anime ga kijken. Meer leren over de industrie dan ik nu weet. Daarbij lijkt het me leuk om volgend jaar een kijkje te nemen naar oudere anime die ik tot nu toe niet heb kunnen kijken. Ik kan bijvoorbeeld geen goed excuus verzinnen waarom ik Akira nog niet heb gezien.

Meer nieuws.

Filmreleases, aankondigingen voor nieuwe series en andere dingen waar ik graag van op de hoogte ben, wil ik ook met jullie gaan delen. Meer dan dat ik nu al doe. Hoe precies is een vraag en vormt voor mij een leuke uitdaging om in het nieuwe jaar aan te werken. Ik blijf met veel plezier verder te werken aan de website.

Een groter team!

Last but not least is het ‘Animeazing team’ uitgebreid. Per ingang van het nieuwe jaar, gaat Carlogandro voor ons en vooral voor jullie schrijven. Zijn eerste blog zal meteen in de eerste week verschijnen.

Samen gaan we ook volgend jaar werken aan de leukste blogs over wat we allemaal cool vinden: anime en manga!

Namens heel Animeazing: vrolijk kerstfeest en fijne jaarwisseling. Tot volgend jaar! 😀

12 Days of Anime

Dit blog is onderdeel van de blogreeks ‘12 Days of Anime‘. Dit is een traditie onder anime bloggers waarbij er teruggekeken wordt naar het aflopende anime jaar en vooruitgekeken wordt naar het nieuwe jaar. Twaalf dagen lang, tot Eerste Kerstdag.

Bewaren

Bewaren

Dit vind je misschien ook leuk...

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: