You are here
Home > Games > Buitenactiviteiten: Pokémon vangen!

Buitenactiviteiten: Pokémon vangen!

Iedereen is in de ban van Pokémon. Massaal gaan we naar buiten voor een blokje om of struinen we de hele stad of dorp door op zoek naar die ene Pokémon die dan in iemands achtertuin blijkt te zitten. In mijn dorp domineert het rood, ik ben blauw. Er is ook een team geel, maar die heb ik nog niet gezien. Welk team heb jij gekozen?

Screenshot_2016-07-08-16-14-15

Het is in ieder geval goed voor de conditie, die Pokémon Go, maar minder goed voor de batterij van mijn telefoon. Na ander half uur rondfietsen was mijn nieuwe smartphone van de 100% naar 20% gegaan. Dat is ook wel de maximale tijd die ik aan dit speeltje wil besteden, maar damn dit is wel erg.

Server issues

Dat is echter iets voor latere zorg, want sinds de release afgelopen woensdag had Pokémon Go elke avond server problemen. Zo kon ik pas vanaf gisteren het spel echt gaan uitproberen, want eerder had ik daar overdag geen tijd voor. De officiële uitrol is hierdoor uitgesteld, waardoor vooral de Apple-gebruikers nog even geduld moeten hebben.

Als je wil weten hoe je Pokémon Go toch kunt installeren, lees je mijn eerdere blog.

Iedereen kan nu Pokémon meester worden, maar niet zonder risico’s!

De impact die deze nieuwe smartphone game met zich meebrengt, laat de aarde binnen drie dagen al op haar grondvesten trillen. Als het straks eindelijk voor iedereen in de app winkels te krijgen is, gaat wellicht heel Nederland op pad om Pokémon meester te worden. De politie noemt Pokémon vangen zelfs al gevaarlijk.

Alsjeblieft mensen; ga geen Pokémon vangen tijdens het autorijden en kijk uit in het verkeer!

Wauw. Na die stunt met de Top 2000, laat Pokémon wederom zien dat het bij velen nog diep in het hart zit. Ook bij mij. Vanaf nu ga ik elke dag wandelen en weet ik elke interessante plek in mijn omgeving te vinden!

Ga en verken de wereld. You gotta catch em all!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten