Crea met Anime

Ik ga donderdag een lekker weekje naar de zon. Het zal aardig rustig zijn op Animeazing in de tussentijd. Maar ik vraag me altijd af waar men hun creativiteit met Anime vandaan weet te halen. Of het nu ergens over gaat of niet…wat zo’n 99% het geval is.

Je zal ze ongetwijfeld wel kennen of zelfs gewoon naar op zoek gaan. Parodieën of gewoon filmpjes van Animes met ander geluid,stemmen of weet ik wat. Je kan het vast niet bedenken en het is er wel.

Wat ik altijd erg kan waarderen als ik een Anime kijk is een beetje droge en flauw humor op z’n tijd. En dan bedoel ik niet Gintama wat bestaat uit 99,9% onderbroeken lol. Er zijn zelfs enkele spin-offs gemaakt die enorm populair zijn geworden. Dragonball Abridged en Yu-Gi-Oh Abridged bijvoorbeeld. Filmpjes die worden ingesproken door Team Four Star. 1 van de meest flauwe humor en simpele humor die je je kan bedenken.

Of real life Anime! Wat zou daar van komen denk je? Ik weet eerlijk gezegd niet of ik blij moet als sommige Animes echt zouden zijn….sommige zijn best creepy ^^’. Gelukkig laat Ryan Higa zien welke Anime werelden best wel echt kunnen zijn. Al is het best lastig om sommige kapsels na te maken, veel te onnatuurlijk en puntig! En laat ik dan maar niet over de kleding beginnen…..je moet het niet te serieus nemen natuurlijk.

Laat ik me tijd maar gebruiken om een normaal blog te bedenken volgende keer…..

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: