You are here
Home > Blog > De fanbase – Part 2: Pixelart

De fanbase – Part 2: Pixelart

De anime fanbase is er weer! Ik ben dit keer op zoek gegaan naar een hele andere stijl van art! Namelijk : PIXEL!

Even een klein introductie hierover :
Je kent ze vast wel, die klein vierkantjes op je PC. Dat zijn ook pixels maar dit is net een tikje anders. Ken je die felbegeerde dollmakers op het internet? Waarbij je een poppetje moet aankleden enzo.
Hier is dan het type ‘Pixeldolls’ uitgekomen. Je zoekt een base (naamt poppetje) op het internet en die geef je kleding, een kapsel, leuke achtergrond en zo verder.
Ook hierin zijn een hoop fans te zien!

Ik heb ze even op gezocht , maar dat was nog best een opgave..

Neem nou Sailor Moon, denk toch één van de bekendste Magical Girl anime van allemaal. Zelf vond ik de manga niks aan, maar gelukkig verschillen smaken. Anders werd de wereld ook weer zo saai!

En wie hebben we hier? Oh ja, de soort van sidekick van Vegeta. Het enge Saiyan duo dat zo nodig de aarde in Dragon Ball Z moest neerknallen.
Gelukkig ging het plan niet door. Anders hadden wij niks om naar te kijken ^__^’

 

Ode aan Pokémon! En dan met name de allereerste 151! Al die nieuwere ken ik eerlijk gezegd niet eens..en die kan ik ook niet echt onthouden ._. ….dus dan maar een old-school Dratini en Dragonair!

 

 

 

Nadat de anime serie Tokyo Mew Mew eindigde, kwam er toch toch nog een kleine spin-off. Daar is geen Anime van gemaakt, maar wel een klein verhaaltje die de originele serie niet vergalt! Gelukkig maar, soms wil dat nog wel eens gebeuren..

 

 

Yeah Digimon! tenminste….Digimon Adventures nr 2! Alle jonkies waren ouder. maar toch….chibi!
Na de eerste serie, die ik nog altijd het allerleukste vind, is deel 2 ook nog wel leuk. Kwestie van mening en smaak :).

 

Silerna
Hobby illustrator, blogger , comic maker en big manga fan.
http://silerna.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
RSS
Facebook
Twitter
%d bloggers liken dit: