Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

De muziek afspeellijst van een otaku 3/4

muziek afspeellijst van een otaku
Nieuwe muziek ontdekken is altijd leuk. Tenminste. Dat vind ik. Als jij dit blog leest, hoop ik dat jij daar net zo over denkt. Dit keer bevat dit blog een coole dansgroep, zomerse muziek en Vocaloid. Nieuwsgierig? Wacht niet langer en…klik!

WORLD ORDER – Singularity

Wie dit blog al een tijdje volgt, weet wat WORLD ORDER is. Have a nice day hebben we al een paar keer aan je laten zien/horen. Maar dat is niet het enige bijzondere nummer dat ze hebben gemaakt.

De video van dit nummer is opgenomen in Parijs en Berlijn! Let vooral ook op de gezichten van omstanders. Je krijgt al een glimlach door hier naar te kijken.

Hoshino Gen – Koi

Vorige zomer was het nummer Koi van Hoshino Gen razend populair in Japan. Vooral te danken aan de bijdrage in de tv drama Nigeru ha Hajidaga Yaku ni Tatsu.

Ik vind het een lekker zomers liedje. Het deuntje blijft een poosje in je hoofd zitten. Geen dank!

PinocchioP – Apple Dot Com

Na de twee frisse nummers in deze lijst, is het tijd voor wat deep stuff. Ik ben geen megafan van Vocaloid, maar afhankelijk van de producer die de muziek maakt, kom ik regelmatig wel wat nummers tegen die ik wel leuk vind.

Eén van die producers die ik wel kan waarderen is PinoccioP. Vooral de nieuwste paar nummers vind ik tof. Ze zijn catchy, maar hebben een scherpzinnige tekst. Zoals in dit nummer. Stiekem het nieuwe anthem voor Apple gebruikers misschien…

Hachi – Sand planet

Nu we het toch over Vocaloid hebben. Hachi heeft voor het eerst in vier jaar weer een Vocaloid nummer uitgebracht. Hij is onder meer bekend van Donut Hole en Matryoshka. Dit nummer bevat verwijzingen naar deze en andere nummers. Is dit zijn laatste?

Ik moet zeggen…dit klinkt wel! De zanger Kenshi Yonezu is trouwens dezelfde persoon. Just saying…

Lees de volgende blog in deze serie. Of de vorige.

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: