Deze gave anime videoclip ging viraal

Als je actief bent op social media dan heb je de videoclip vast al gezien. In augustus verscheen hij op YouTube en in korte tijd is die al 2 miljoen keer bekeken. Ben je fan van Demon Slayer en/of Imagine Dragons dan MOET je deze anime videoclip zien. Gemist? Klik snel door om dit blog te lezen!

Ik ben een groot fan van Anime Music Video – of AMV in het kort. Het zijn creatieve videoclips gemaakt door fans van anime. De beste clips zijn ware meesterwerken en promoten een anime beter dan een gewone trailer. Nieuwe muziek ontdekken? Reken er maar op dat een anime videoclip je daarbij kan helpen. Ik heb op die manier al meerdere artiesten ontdekt!

Mocht je Demon Slayer nog niet gezien hebben, dan zal onderstaande clip je overtuigen om snel te kijken. In korte tijd hebben heel veel mensen hem gezien. Na de release in augustus stond de teller binnen een week op 1 miljoen views en inmiddels is dat aantal het dubbele.

Gedonder met Imagine Dragons

In de aanraders van YouTube verscheen nóg een vette Imagine Dragons x Demon Slayer videoclip. De ster van deze clip is Zenitsu en als je de nummers van Imagine Dragons kent, dan kun je vast wel raden welke ze hiervoor hebben gebruikt.

Het is jammer dat de clip slechts 50 seconden duurt. De bewerking is namelijk om van te smullen.

Binnenkort komt mijn recensie van Demon Slayer online. Wil je dat niet missen? Volg Animeazing.nl op Facebook!

Meer anime videoclips om van te smullen

Zoals ik al aangaf, ik ben fan van AMVs. Hieronder deel ik enkele van mijn favorieten met je.

Nagenieten van Noragami

Noragami is een toffe anime, maar dat is niet genoeg voor een toffe AMV. Editting is key. Als de beelden goed passen bij het liedje en de emoties van de anime er in uit komen, is het wat mij betreft pas perfect. Dat krijgt de volgende clip gelukkig goed voor elkaar.

Waar blijft seizoen 3. lieve Studio Bones?! T.T

Goud en glitters met Bungou Stray Dogs

Goud en glitters? Jawel. De titel van deze AMV zegt genoeg. Hij verdient ook alle aandacht. In tegenstelling tot andere clips in dit lijstje, heeft deze geen miljoenen views. Zonde dat veel mensen deze missen, want de bewerking hiervan is weer subliem.

Geniet er maar van.

My Hero Academia opwarmertje

Last but not least staat deze coole anime videoclip nog in mijn favorietenlijst. Ik garandeer je dat dit een goed opwarmertje is voor seizoen 4.

For the gloryyyyy!

Wil je meer hiervan?

Check ook dit artikel voor nóg meer AMV’s.


Vind je dit leuk?

Laat het ons weten! Dat kun je doen op verschillende manieren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.