You are here
Home > Blog > Deze mooie anime commercials gingen viral!

Deze mooie anime commercials gingen viral!

Viral anime commercials

Eerlijk is eerlijk, als het reclameblok op tv begint, loop ik altijd even weg of zap ik naar een andere zender. Ze duren mij te lang en meestal vind ik de commercials stom. Hoe anders zou het zijn als deze anime commercials op tv kwamen!

Dat animatie in commercials kan worden gebruikt is geen nieuws, maar soms gaan ze all-out. Zeker in Japan, waar regelmatig ads verschijnen die oogstrelend zijn voor de anime fan (of ieder ander die kijkt).

Nee, dit blog is niet gesponsord. Ik wil gewoon een aantal van deze leuke korte anime filmpjes met jullie delen!

Wat er ook gebeurd, laat je geliefde weten dat je van diegene houdt

Een paar dagen geleden plaatste Nissin Cup Noodles een advertentie die binnen één dag viral ging. De jongen vraagt aan ‘zijn’ meisje of ze écht wel van hem houdt, waarop ze na enig aandringen de woorden zegt die hij wil horen. Ondertussen vergaat achter hun de hele stad. Niets is belangrijker dan liefde, toch?

Behalve Aerosmith zit het filmpje vol referenties naar andere anime. Kan je ze ontdekken?

Deze ad maakt overigens deel uit een serie Cup Noodle ads met een vergelijkbaar thema.

Gintama houdt ook van Cup Noodles

Nu we het toch over noodles hebben… ik kwam ook nog deze commercial tegen met Gintama 😛 . Helaas geen ondertiteling maar die is denk ik niet echt nodig bij deze.

McDonalds de anime.

Eerder passeerde er op Animeazing al een bericht over ‘McDonalds de anime’, maar voor wie die gemist heeft deel ik deze nog een keer. Dit een baantje voor jou? 😉

Warme gevoelens voor in de winter!

Deze commercial zal je ongetwijfeld warme gevoelens geven, ook in de winter. Deze ad volgt een aantal koppels en je zou bijna vergeten dat het uiteindelijk gaat om het verkopen van winterbanden, haha!

Een anime film die er niet gaat komen.

Deze commercial is van de animator loundraw en suggereert de komst van een romantische film. De visuals zijn schitterend! Helaas lijkt het erop dat de film er nooit gaat komen, want er bestaat immers geen 31 september 🙁

Wel is zijn werk te zien in de anime Tsukigakirei.

Makoto Shinkai anime commercials

Ondertussen moet je wel weten dat het werk van Makoto Shinkai een feest is voor de ogen. Hier vind je een collectie van de commercials die hij heeft gemaakt!

Meer anime commercials zien? Laat een reactie achter en wie weet maak ik nog een blog hierover 😉

Op de hoogte blijven van de nieuwste posts?

Volg Animeazing op Facebook of Twitter!

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: