Dragon Ball Super Broly vanaf 24 januari in de bios!

We beginnen het jaar met fantastisch nieuws! Mogelijk de beste Dragon Ball film tot nu toe komt naar Nederland. Dragon Ball Super Broly gaat op 24 januari in première in de Nederlandse bioscopen! Meer info? Lees verder!

Dragon Ball, een van de meest populaire mangaseries uit Japan, komt met een nieuwe film die ook in de Nederlandse bioscopen te zien is. De twintigste film in deze reeks, DRAGON BALL SUPER BROLY, wordt uitgebracht door distributeur Periscoop Film en is vanaf 24 januari te zien in o.a. Pathé en onafhankelijke filmtheaters. De film wordt in twee versies vertoond, de originele Japanse versie en een Engelse dub, beiden met Nederlandse ondertiteling.


Dragon Ball Super Broly feels like the start of something new and is visually astounding with it.

Forbes.com

Trailer: Dragon Ball Super Japanse versie

Trailer: Dragon Ball Super Broly Engelse versie

De film DRAGON BALL SUPER BROLY is gebaseerd op het originele verhaal, scenario en de characterontwerpen van schepper Akira Toriyama en heeft een gemoderniseerde grafische stijl die herinnert aan de klassieke Dragon Ball mangaserie. Het is de eerste uit de serie Dragon Ball Super en de twintigste film in de gehele Dragon Ball reeks. De televisieserie, waaronder Dragon Ball Z, was lange tijd ook te zien op de Nederlandse televisie en welbekend onder de liefhebbers.

In deze film zullen de protagonisten Goku en Vegeta geconfronteerd worden met de macht en kracht van de legendarische Super Saiyan Broly en gaan zij hun dodelijkste uitdaging ooit aan. Zullen zij genoeg kracht hebben om hun thuis te beschermen? 

Vanaf 24 januari in de bioscoop!

DRAGON BALL SUPER BROLY is vanaf 24 januari te zien in de bioscoop. Hou onze Anime Bioscoop Agenda in de gaten voor een overzicht van alle bioscopen waar de film te zien is.

Meer nieuws volgt binnenkort!

Dit vind je misschien ook leuk...

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: