Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Een frisse start! Met hobbels.

De zomer is nu echt voorbij. In Slowakije zijn de warme, zonnige dagen talrijk geweest. Eind oktober kwam hier nog een echte nazomer. Vlak bij Bratislava beginnen de Karpaten en daar kun je mooie wandelingen maken. Ik ga daar bijna elke week heen met een collega om te wandelen. De herfstkleuren zijn nu schitterend. Als ik alleen ben, dan wandel ik graag naar het stadscentrum. Zo zet ik mijn verstand op nul en kan ik genieten. Dan heb ik een frisse start voor de werkweek. Wat ook een frisse start heeft gekregen, is de website!

Een hobbelige start is het wel, want de website kampte al een tijdje met technische problemen. De site was regelmatig voor een paar minuten offline. De oorzaak liet zich niet makkelijk vinden, dus besloot ik om vorige week mijn vrije tijd volledig te besteden aan een grondige onderhoudsbeurt. Dat had resultaat, maar niet zoals ik had verwacht. WordPress websites zoals Animeazing.nl kunnen bestaan met behulp van allerlei plugins en thema’s. Ik ben afhankelijk van updates die de makers van die plugins uitbrengen. Helaas kan zo’n update je website slopen. Dat gebeurde vorige week met mijn site en het ergste…dat was het thema. Daar zat de bug in en de update maakte de problemen zelfs erger. Dit was geen fijne ontdekking. Dan hoop je nog op een nieuwe update om de bug te herstellen, maar die kwam niet. Ik nam ook contact op met de makers, maar geen gehoor. Dus…er zat niets anders op dan het thema te vervangen.

Gelukkig was ik al bezig met voorbereidingen voor een complete make-over. Het nieuwe thema had ik al uitgekozen en geïnstalleerd. De grootste stap moest alleen nog: omzetten naar het nieuwe thema. Daarvoor moet de website dicht, omdat de pagina’s dan niet meteen goed weergegeven worden. Die lancering had ik nog niet gepland, maar mijn bedoeling was om dat eind november te doen. De timing kan dus eigenlijk niet beter XD

Aandacht voor alle 400 en meer blogs!

Met dit nieuwe thema, wil ik de focus leggen op álle blogs die wekelijks verschijnen in plaats van afzonderlijke categorieën. Wel blijft natuurlijk de nadruk op recensies, want inmiddels kun je hier ruim 180 anime en manga recensies lezen. Dit zie je dan ook terug op onze homepagina. Verder hoop ik dat deze nieuwe layout het makkelijker maakt om te navigeren op de website. Er zijn in totaal meer dan 400 artikels op Animeazing.nl! Die mogen allemaal gelezen worden, dus blader eens door het archief 😉

Wat vind je van de nieuwe layout? Ik ben heel benieuwd, dus laat alsjeblieft een reactie achter!

Terwijl ik dit blog schreef, ontdekte ik nog verschillende schoonheidsfoutjes. Dus als je nog rare dingen ziet…sorry, maar er wordt aan gewerkt. Ook wil ik de indeling van categorieën en tags aanpakken. Vindbaarheid van artikels hangt namelijk niet alleen af van een overzichtelijke layout. Het is een tijdrovend klusje, dus ik weet niet wanneer dat klaar is. Je zult de verbeteringen wel merken wanneer je Animeazing.nl veel bezoekt!

What’s next? In ieder geval hervat ik deze week weer het bloggen. Ben je benieuwd naar mijn volgende blog? Je blijft het makkelijkst op de hoogte via onze sociale media.

(oh ja, nu ik mijn vleugels heb uitgeslagen richting het Oosten, kan ik je toefluisteren dat ik een reis naar Japan aan het plannen ben!!! Ik kan pas gaan in 2021, maar het plan is bloedserieus!)


Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka

Over #anime raak ik simpelweg niet uitgepraat! Daarom deel ik mijn mening met de wereld op mijn eigen anime #blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: