Even er tussenuit op de 10e Japan Markt

De laatste tijd is het wat rustiger op Animeazing met de aanwas van nieuwe blogs. Het zijn drukke en warme dagen waarop bloggen er soms wel eens bij in schiet…. Vandaag doorbrak ik de sleur van de afgelopen weken met een bliksembezoek aan de 10e Japan Markt in Leiden. Het was er te druk, maar toch een goed opwarmertje voor volgende week!

Vandaag schrijf ik dit blog nadat ik naar de Japan Markt ben geweest. Veel daarover te schrijven heb ik niet. Ik heb al sinds gisteren avond last van hoofdpijn en wegens de grote drukte ben ik na een uur op de markt Leiden zelf in gegaan.

Je hebt van die dagen dat het allemaal niet zo mee zit 😛

Gelukkig hebben we de foto’s nog dus hier een kleine sfeerimpressie:

Japan Markt 2017

Helaas dus maar een fractie van de markt gezien. Het was dringen bij de kraampjes en dan helpt het niet dat je hoofdpijn hebt 🙁

Volgend jaar beter!

Drukke markt bezoeken en toch inspiratie krijgen…ja het kan!

Zo’n dagje er tussenuit had ik wel nodig. De afgelopen twee weken ben ik erg druk geweest met school en privé dingen, waardoor ik amper de tijd kon nemen om wat te rusten. Anime kijken was er dan ook niet echt bij.

Een vol hoofd werkt de productie van blogs flink tegen, heb ik gemerkt. En jullie ook. Ik vind het frustrerend, maar tegelijkertijd vind ik het belangrijk om dingen niet te forceren.

Maar na vandaag heb ik weer inspiratie en energie. Dat is ook maar goed ook.

Klaar voor Animecon 2017?!

Er is namelijk iets om naar uit te kijken! Ja ja, volgende week is Animecon! Of eigenlijk…is het dan precies afgelopen.

Wat vliegt de tijd, vorig jaar schreef ik natuurlijk ook een con report. En dan is het nu weer bijna zo ver…

Wie van jullie gaan er allemaal? Voel je vrij om een reactie achter te laten in de comments, of een PM te sturen als je het liever stiekem doet.

Ik heb er weer zin in!

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.