You are here
Home > Redactiepraat > Even er tussenuit

Even er tussenuit

Maandag en donderdag zijn mijn vaste dagen voor een blog. Deze week zijn ze er even niet! Tot vrijdag ben ik er even lekker tussenuit dus dan zal Yasumi jullie alleen moeten vermaken πŸ˜‰ dat gaat haar vast wel lukken!

Ik heb wel wat dingen op mijn eigen blog in geplant dus helemaal afwezig ben ik niet πŸ˜‰ maar zaterdag ben ik zelf weer helemaal terug met wat nieuws! Tot dan! <3

Silerna

Hobby illustrator, blogger , comic maker en big manga fan.

http://silerna.nl

Geef een reactie

Top
%d bloggers liken dit:

Koekje erbij? Als je gebruik maakt van deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Yum! meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten