Evenementen

Naruto Symphonic Experience

AFAS LIVE Johan Cruijff Boulevard 590, Amsterdam, Nederland

Op woensdag 6 december 2023 vindt eenmalig het 'Naruto Symphonic Experience' in de AFAS Live in Amsterdam plaats. De Japanse anime-klassieker NARUTO wordt vertoond onder begeleiding van een orkest. Deze uitvoering wordt getoond op groot scherm met een live orkest dat de beroemde muziek van Toshio Masuda ten gehore brengt. Naruto, de manga- en anime-hit uit Japan                                                                                      ...

€55

Kiki’s Delivery Service (1989, Hayao Miyazaki)

Kino Rotterdam Gouvernestraat 129 - 133, Rotterdam, Nederland

Deze screening is onderdeel van de special 'A Winter with Studio Ghibli' bij Kino Rotterdam. De verfilming van het gelijknamige boek van Eiko Kadono door meester Hayao Miyazaki. Het verhaal volgt Kiki, een jonge heks, op weg naar volwassenheid. Ze is slecht in het maken van toverdrankjes. Daarom runt ze een bezorgservice.

Castle in the Sky (1986, Hayao Miyazaki)

Kino Rotterdam Gouvernestraat 129 - 133, Rotterdam, Nederland

Deze screening is onderdeel van de special ‘A Winter with Studio Ghibli’ bij Kino Rotterdam. Pazu is een jongen die woont in een mijnstadje. Hij is op zoek naar Laputa, een legendarisch zwevend eiland. Op een dag valt een meisje uit de lucht. Zij is letterlijk de sleutel die toegang geeft tot het eiland. Maar ze moeten voorkomen dat mensen met slechte bedoelingen die sleutel in handen krijgen.

My Neighbor Totoro (1988, Hayao Miyazaki)

Kino Rotterdam Gouvernestraat 129 - 133, Rotterdam, Nederland

Deze screening is onderdeel van de special ‘A Winter with Studio Ghibli’ bij Kino Rotterdam. Terwijl hun moeder herstelt van een ziekte, trekken Satsuki en haar zusje met hun vader zich terug op het idyllische platteland. Ver weg van de drukke stad ontdekken ze een wereld vol magie. Ze sluiten vriendschap met de mysterieuze wezens van het bos.