Home Events That Time I Got Reincarnated As a Slime The Movie: Scarlet Bond (2022, Yasuhito Kikuchi)

Datum

19 jan 2023
Expired!

That Time I Got Reincarnated As a Slime The Movie: Scarlet Bond (2022, Yasuhito Kikuchi)

De film That Time I Got Reincarnated As a Slime The Movie: Scarlet Bond is 25 november 2022 in premiere gegaan in Japan. De film gaat in Nederland uit op 19 januari 2023 in meer dan 50 theaters en de voorverkoop zal starten op 5 januari 2023. De nieuwe anime film zal te zien zijn in het Japans met Engelse en Nederlandse ondertitels, en daarnaast in het Engels met Nederlandse ondertitels.

Officiële omschrijving:

In Raja, een klein land ten westen van Tempest, is er sprake van een langlopende samenzwering en een mysterieuze macht van de koningin. Wanneer echter een slijm evolueert tot een Demon Lord genaamd Rimuru Tempest en deze het pad kruist met Hiiro, een overlevende van het Ogre-ras, begint een ongelooflijk avontuur vol nieuwe karakters. De kracht van bondgenootschappen wordt op de proef gesteld.

That Time I Got Reincarnated as a Slime the Movie: Scarlet Bond is gebaseerd op de populaire manga, geschreven door Fuse en geïllustreerd door Mitz Vah. De manga leidde tot de populaire fantasy-avonturen animeserie That Time I Got Reincarnated as a Slime. De film is een op zichzelf staande verhaal speelt zich af na het einde van seizoen 2 van de succesvolle animeserie.

Bron: Periscoop Film

Details

  • Regisseur: Yasuhito Kikuchi
  • Jaar: 2022
  • Taal: Japans & Engels
  • Ondertiteling: Nederlands

Deelnemende bioscopen

Pathé, Kinepolis en Vue. Kijk voor een overzichtslijst op de website van Periscoop Film.

The event is finished.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *