De favoriete personages van Silerna

Ik heb zo’n beetje alles wel beoordeeld wat ik heb gezien. Of ik heb niks te melden, geen ideeën , ultieme luiheid buien of gewoon geen zin om te schrijven.

Maar vandaag gooi ik het eens over een andere boeg : mijn favoriete personages! Iedereen heeft er wel een paar, ik aardig veel. Sommige héél veel. Ik kom in de buurt denk ik. Dat komt omdat ik elke keer aan Yasumi vraag welke series ik wel en niet moet kijken ;). Wie zijn jou favorieten?
Ik heb er teveel om in 1 blog te proppen dus hier een paar:


Wie : Yukine
Waarvan  : Noragami / Noragami Aragoto
Waarom :

Yukine is gewooon zó schattig! Hij is het hulpje van Yato en ze maken regelmatig ruzie. Groot gelijk want soms botsen meningen met zo’n debiele meester. Soms vind het zelfs gewoon zielig hoe hij wordt behandelt. Yukine is heel onschuldig , heeft wat pervy trekjes (die best grappig zijn ) , een tikje naïeve en wilt dolgraag leren. Die oversized muts op zijn hoofd maakt hem alleen nog maar meer schattig!


Wie:  Hanji/Hange Zoë
Waarvan: Shingeki No Kyojin/Attack on Titan
Waarom :

Tis een debiel, het stuitert, je moet het niet boos maken (volgens de auteur is Hanji het meest enge van allemaal in een kwade bui), vind titans geweldig en gaat nooit in bad. Kortom, wat kan ik niet hilarisch aan Hanji vinden? Omdat ze altijd rondhangt bij Levi en hem regelmatig kwaad/pissig weet te krijgen? Op de 1 of andere manier vind ik het grappig als de 1 de ander kwaad krijgt..x). Hanji is het brein achter vele dingen , is vrienden met die gast die aan alles ruikt (ik vergeet altijd die naam argh!) Hanji is tha boss! En een freak.


Wie: Orihara Izaya
Waarvan: Durarara!!
Waarom:

Ik denk dat hij zowel een genie als gestoord is. De ultieme vijand van Shizuo Heiwajima! Dit is Izaya, een naam die heel bekend voorkomt als je de serie gezien hebt/aan het kijken bent.
Hij is dol op mensen en wilt álles van ze weten. Izaya is een soort broker in informatie. Als je iets niet weet, weet hij het wel! Ook is Izaya dol op het treiteren van ‘Shizu-Chan’ wat op grappig vecht partijen uit komt en vliegende dingen…altijd lachen!


Wie: Elizabeth
Waarvan: Gintama
Waarom:

Elizabeth, het hulpje van Katsura in Gintama. In de eerste instantie zou je denken dat ze een pinguin is..Dat is niet zo…maar laten we het erop houden dat het een pinguin is.
Ze communiceert met bordjes maar ze kan wel praten! Dat doet ze alleen niet in het bijzijn van Katsura.Juist omdat ze niet veel doet maar wel in rare situaties terecht komt is ze gewoon cool en grappig!


Wie: Hijikata Toshizo
Waarvan: Hakuouki
Waarom:

Omdat het zo’n lekker ding is o_O! -ultieme fangirl modus geactiveerd- Ik weet even niks meer……

*steekt kop letterlijk in het zand om haar knalrode wangen te verbergen*

 

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers liken dit: