You are here
Home > Nieuws > Godzilla anime komt naar Netflix

Godzilla anime komt naar Netflix

Godzilla anime

De beroemde Godzilla franchise krijgt verrassend genoeg nu pas een anime. Bij AnimeJapan 2017 werd tijdens een evenement meer bekend gemaakt over de anime. Hoewel ik zelf er niet zo veel mee heb, vind ik het toch wel leuk om dit Godzilla anime nieuws met jullie te delen.

Vandaag werd bekend gemaakt dat de anime een filmtrilogie wordt, waarvan de eerste film in november dit jaar in première gaat. Wereldwijd zal de film daarna, dit jaar nog, te streamen zijn op Netflix. Kobun Shizuno (Fist of the North Star, Detective Conan films) en Hiroyuki Seshita (Ajin, Knights of Sidonia) regisseren de film terwijl Gen Uroguchi (Puella Magi Madoka Magica, Psycho Pass) het script schrijft.

De aarde terugveroveren op Godzilla

De eerste film speelt zich af in de laatste zomer van de 20e eeuw. Op die dag leert de mensheid dat zij niet de enige heersers zijn van planeet aarde. Enorme levende wezens genaamd de ‘Kaiju’s’ en de het ultieme monster Godzilla zorgen ervoor dat de mensen op het randje van uitsterven staan. In 2048 wordt een groep mensen door de centrale overheid geselecteerd om aan boord de stappen van het ruimteschip ‘Aratrum’, om naar de planeet ‘Tau Centus e’ te reizen. De omgeving van die planeet blijkt echter verre van geschikt te zijn voor mensen om op te kunnen leven.

De jonge man Haruo zag hoe Godzilla zijn ouders doodde, toen hij nog maar 4 jaar oud was. Hij heeft maar één doel voor ogen: terugkeren naar de aarde om Godzilla te verslaan. Wanneer Haruo samen met de groep ‘Aarde Terugkeerders’ terugkeert naar de Aarde, is er 20.000 jaar verstreken. Het ecosysteem wordt nu overheerst door Godzilla. Kunnen de mensen onder leiding van Haruo de aarde terugveroveren?

Cast bekend

Ook is de cast bekend gemaakt, met o.a. Mamoru Miyano in de hoofdrol als Haruo Sakaki. Verder zijn Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, Tomokazu Sugita, Yuuki Kaji en Junichi Suwabe gecast voor de film.

Bron: ANN.com

Yasumi
Ik ben Bozenka, anime fan in hart en nieren. Schrijven zit bij mij in het bloed. Het starten van dit blog bleek een uitstekend idee. Zo kan ik onder de naam 'Yasumi' naar hartenlust vertellen over anime en manga!
http://www.animeazing.nl

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
%d bloggers liken dit: