Grappige anime scènes – 1 april versie

Twee weken ben ik stil geweest, maar nu ben ik er weer met nieuwe blogs. Hele serieuze blogs vol met anime humor. Om te beginnen een lijst met de grappigste anime scènes. Misschien kom je zo op ideeën voor de ideale 1 april grap?


Komedie is één van mijn favoriete genres in anime. Na een drukke werkdag, is het fijn om daarmee te ontspannen. Ik hou van het Japanse gevoel voor humor. Van bizar tot subtiele ‘alledaagse’ situaties die goed zijn voor een lach. In anime zijn er ook genoeg personages die elkaar voor de lol in de maling nemen.

Zelf ben ik niet goed in het in de maling nemen van mensen. Veel liever deel ik de leukste grappige anime scènes met jullie. Er zijn er zo veel, dus geniet er van!

Het is zo leuk om iemand in de maling te nemen

Heb je Clannad gezien? Dan herinner je misschien die scène nog wel, waarin Tomoya zijn beste vriend Youhei in de maling neemt. Het is te lang geleden voor mij, maar die scène maakt mij nog steeds aan het lachen.Niemand is perfect, ook niet in de anime wereld!

Of je er nou net naast zit, of een enorme uitglijder maakt…fouten maakt iedereen. Dat neemt niet weg dat het hartstikke grappig is om te zien. Onderstaand filmpje zit vol fail-momenten.


Sport is gevaarlijk en vol kans op grote fail momenten.

Ik ben absoluut niet atletisch, dus de sportieve missers zijn pijnlijk herkenbaar. In dit filmpje kom je een reeks van sport bloopers tegen.


Trolls bestaan ook in anime.

Weer een heleboel anime personages die elkaar in de maling nemen. Zijn dat niet de beste scènes? Werd jij ook al zo geprankt vandaag?


Trek het je maar niet te veel aan, het is maar anime…

Sommige scènes zijn zo over de top, dat je blij bent dat het alleen maar in anime gebeurt. Het nadeel van veel anime kijken is, dat je aan heel wat capriolen gewend raakt. Gelukkig is het maar anime…


Wat was de grappigste anime scène die jij ooit gezien hebt? Deel de humor met ons! Laat een reactie achter onder de richt of op onze Facebook-pagina.

Anime reviews lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.