Grappige anime scènes (1)

Verveel je je? Er gaat niets boven het kijken van grappige filmpjes op YouTube. Eén van de aantrekkelijkste aspecten van anime vind ik de humor. Gintama is wat dat betreft de South Park van de anime wereld. Maar er zijn nog meer series waarvan je op de grond valt van het lachen. In dit blog zet ik 5 van de beste grappige anime scènes op een rijtje. Let op: een slok drinken nemen is op eigen risico.

Wat te doen als het toiletpapier op is…

Is het jou al weleens overkomen? Je gaat naar het toilet en na afloop van de grote boodschap kom je erachter dat de WC papier op is. Je hebt geen zakdoekjes op zak. Wat nu??? Ehhh….na het zien van deze scène uit Gintama is onderbroekenlol nooit meer hetzelfde. Silerna schreef een hele recensie over deze bizarre, maar geniale serie.

No peeking in the ladies’ toilets…

Beste heren, ga nooit het dames toilet binnen. Zeker niet als Hiyori er is. Yato en Yukine moeten dat duidelijk nog leren. Noragami is een spannende serie over Goden en bovennatuurlijke wezens, maar aan dit soort random humor is er ook geen gebrek. Een erg leuke anime, dus kijken!

Water uit de Alpen alsjeblieft, lief zusje!

In Kaichou wa Maid-sama is Ayuzawa Misaki de strenge schoolpresidente van een voormalige jongensschool. Ze moet haar reputatie hoog houden, dus houdt zij haar baantje -ze is serveerster in een Maid Café- geheim. Eén van de weinige die er wél van afweet is Usui Takumi. En hij plaagt haar daar graag mee…

Het leven op een eiland is zwaar…

Als stadsjongen is verhuizen naar een afgelegen eiland een hele verandering. Je woont in een oud huis, overal kruipen insecten en aan de plaatselijke bevolking moet je ook heel erg wennen. De opeenstapeling van Handa-sensei bloopers in aflevering 9 is in mijn ogen het hoogte punt in de hilarische serie Barakamon. En dit is nog maar een fractie van deze geniale, hartverwarmende anime.

Do the meat dance!

Haikyuu!! is er goed in om midden in een gespannen moment, iets luchtigs erin te gooien. Zoals deze random gag waarin het Karasuno-team te horen krijgt dat er na afloop van het oefentoernooi een barbecue wordt georganiseerd. Meaty, meat, meat, meat! In deze recensie lees je waar de anime verder over gaat.

Genoeg gelachen?

Ik ken nog veel meer grappige anime scènes, maar van veel lachen wordt je moe. Het schrijven (lees: het kijken van deze filmpjes) van dit blog was voor mij ook zeer vermoeiend. Doe me een lol, en geef een reactie =^.^=

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je misschien ook leuk...

Wil je iets kwijt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: